OVERKAPPINGENVOORBUITENOPSLAG

Twinspace biedt praktische bescherming tegen weer en wind

Buitenopslag

Onoverdekte buitenopslag van materialen is voor veel bedrijven niet ideaal. Natuurlijk is het soms niet wettelijk toegestaan om goederen, bijvoorbeeld gasflessen en chemicaliën, inpandig op te slaan. Echter vaker is de oorzaak een gebrek aan overdekte buiten opslag, waardoor materialen noodgedwongen in weer en wind staan. Het onstuimige klimaat heeft natuurlijk zijn impact op deze goederen en op de bedrijfskosten.

Twinspace overkappingen voor buitenopslag

Veel ondernemers herkennen het, er is te weinig inpandige ruimte om alle materialen een plekje te geven. Het buitenterrein wordt dan al snel gebruikt om goederen en materialen, die de weersomstandigheden enigszins kunnen verdragen, te stallen. Toch gaat dit vaak ten koste van de kwaliteit en veiligheid van de goederen en het aanzien van het bedrijfsterrein.

Met de Twinspace systeemoverkapping voor buitenopslag biedt Twinfloor een praktische oplossing om deze materialen en/of goederen adequaat te beschermen. Daarnaast mag de fraaie overkapping natuurlijk ook gewoon gezien worden.

Buitenopslag verbeteren

Om goederen niet langer aan de weersomstandigheden bloot te stellen zijn er verschillende ruimteoplossingen. Denk eens aan verhuizen, extern huren of (aan)bouwen. Dit zijn stuk voor stuk kostbare of complexe opties. Een betaalbaar alternatief om uw buitenopslag te verbeteren, is het plaatsen van een Twinfloor Twinspace overkapping.

Industriële overkapping voor buitenopslag

Met de industriële overkappingen van Twinfloor verbetert u uw buitenopslag snel en betaalbaar. Goederen en materialen worden beschermd en het buitenterrein oogt ook nog eens veel netter. De buiten opslag op het bedrijfsterrein kan vrijstaand of tegen een bestaand pand worden geplaatst. Twinfloor levert buitenopslag in een aantal standaardmaten. Kiest u liever voor een maatwerkoplossing? Ook dat is mogelijk!

Naast de verschillende afmetingen kunt u ook kiezen uit het afwerkingsniveau en een aantal accessoires zoals: lichtdoorlatende beplating, anti-condens dakplaten, afgewerkte gording en hemelwaterafvoer.

Enkele toepassingen op het buitenterrein

De overkapping voor bedrijven is o.a. geschikt voor de buitenopslag van:

 • Lege pallets
 • Gasflessen
 • Aanhangers
 • Gereedschappen
 • Halffabricaten
 • Afhaalgoederen
 • Transportmiddelen
 • Verhuurmaterialen
 • Fietsen en scooters
 • Afval
 • Bulkvoorraad

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN

Een betaalbare prefab buitenopslag

Het plaatsen van de overkapping is snel en betaalbaar te realiseren. Vergeleken met traditionele (hallen)bouw bespaart u tot 30% op de bouwkosten. Het buitenopslag systeem is bovendien modulair, waardoor een aanpassing, uitbreiding of verhuizing van de buiten opslag altijd mogelijk is.

Verschillende soorten buitenopslag

Er is keuze uit de (reguliere) systeemoverkapping voor buitenopslag en een aanbouw aan het bedrijfspand. Beide soorten zijn modulair, snel te plaatsen en tot 30% goedkoper dan traditionele (hallen)bouw.

Buiten opslag op uw bedrijfsterrein verbeteren

Wilt u uw buitenterrein slim en verzorgd inrichten met buiten opslag? Wij denken en kijken graag met u mee! We luisteren naar uw persoonlijke wensen, kijken naar de optimale maatvoering, beoordelen de ondergrond en overige omstandigheden. Aan de hand van deze gegevens ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL OPSLAGSYSTEMEN VOOR