OVERKAPPINGEN VOOR BUITENOPSLAG

Twinspace biedt praktische bescherming
Systeemoverkapping
Aanbouw voor bedrijfspand

Buitenopslag

Buitenopslag van materialen is voor veel bedrijven niet ideaal. Natuurlijk is het soms niet wettelijk toegestaan om goederen, bijvoorbeeld gasflessen en chemicaliën, inpandig op te slaan. Echter vaker is de oorzaak een gebrek aan overdekte opslagruimte, waardoor materialen noodgedwongen in weer en wind staan. Het onstuimige klimaat heeft natuurlijk zijn impact op deze goederen en op de bedrijfskosten.

Twinspace overkappingen voor buitenopslag

Veel ondernemers herkennen het, er is te weinig inpandige ruimte om alle materialen een plekje te geven. Het buitenterrein wordt dan al snel gebruikt om goederen en materialen, die de weersomstandigheden enigszins kunnen verdragen, te stallen. Toch gaat dit vaak ten koste van de kwaliteit en veiligheid van de goederen en het aanzien van het bedrijfsterrein.

Met de Twinspace systeemoverkapping biedt Twinfloor een praktische oplossing om deze materialen en/of goederen adequaat te beschermen. Daarnaast mag de fraaie overkapping natuurlijk ook gewoon gezien worden.

Buitenopslag verbeteren

Om goederen niet langer aan de weersomstandigheden bloot te stellen zijn er verschillende ruimteoplossingen. Denk eens aan verhuizen, extern huren of (aan)bouwen. Dit zijn stuk voor stuk kostbare of complexe opties. Een betaalbaar alternatief om uw buitenopslag te verbeteren, is het plaatsen van een Twinfloor systeemoverkapping.

Industriële overkapping voor buitenopslag

Met de industriële overkappingen van Twinfloor verbetert u uw buitenopslag snel en betaalbaar. Goederen en materialen worden beschermd en het buitenterrein oogt ook nog eens veel netter. De overkapping op het bedrijfsterrein kan vrijstaand of tegen een bestaand pand worden geplaatst. Twinfloor levert overkappingen in een aantal standaardmaten. Kiest u liever voor een maatwerkoplossing? Ook dat is mogelijk!

Naast de verschillende afmetingen kunt u ook kiezen uit het afwerkingsniveau en een aantal accessoires zoals: lichtdoorlatende beplating, anti-condens dakplaten, afgewerkte gording en hemelwaterafvoer.

Toepassingen van buitenopslag

De overkapping voor bedrijven is o.a. geschikt voor de buitenopslag van:

 • Lege pallets
 • Gasflessen
 • Aanhangers
 • Gereedschappen
 • Halffabricaten
 • Afhaalgoederen
 • Transportmiddelen
 • Verhuurmaterialen
 • Fietsen en scooters
 • Afval
 • Bulkvoorraad

Een betaalbaar prefab buitenopslagsysteem

Het plaatsen van de overkapping is snel en betaalbaar te realiseren. Vergeleken met traditionele (hallen)bouw bespaart u tot 30% op de bouwkosten. Het buitenopslagsysteem is bovendien modulair, waardoor een aanpassing, uitbreiding of verhuizing altijd mogelijk is.

Verschillende soorten (systeem)overkappingen

Er is keuze uit de (reguliere) systeemoverkapping en de aanbouw voor het bedrijfspand. Beide soorten zijn modulair, snel te plaatsen en tot 30% goedkoper dan traditionele (hallen)bouw.

Opslag op uw bedrijfsterrein verbeteren

Wilt u uw buitenterrein slim en verzorgd inrichten? Wij denken en kijken graag met u mee! We luisteren naar uw persoonlijke wensen, kijken naar de optimale maatvoering, beoordelen de ondergrond en overige omstandigheden. Aan de hand van deze gegevens ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.

Een afspraak maken kan telefonisch via 076 88 79 701 of door het contactformulier in te vullen. Na ontvangst nemen wij spoedig contact met u op!

Meer over buitenopslag weten?

Wilt u uw buitenterrein slim en verzorgd inrichten? Maak dan een afspraak. Wij helpen u graag!

De 9 kenmerken van Twinfloor®

 1. Tot 30% goedkoper dan traditionele bouw
 2. Maatwerk tegen een scherpe prijsstelling
 3. Rechtstreeks van de Nederlandse fabriek
 4. Korte levertijden
 5. Modulair systeem
 6. 5 jaar garantie op constructie en montage
 7. Levering in uw huiskleur is mogelijk
 8. Talrijke accessoires leverbaar
 9. Indien nodig, hulp bij aanvraag bouwvergunning

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN BUITENOPSLAGSYSTEMEN