TWINSPACE SYSTEEMOVERKAPPING

Betaalbare opslagruimte op uw buitenterrein
Twinfloor / Buitenopslag / Systeemoverkapping

Twinspace systeemoverkapping

Twinspace biedt praktische bescherming

Buitenopslag van goederen en/of materialen wordt door veel bedrijven ingezet uit praktische of wettelijke overwegingen of gewoonweg omdat er geen inpandige ruimte meer beschikbaar is. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de buitenopslag van lege pallets, gasflessen, gereedschappen, transportmiddelen, verhuurmaterialen, fietsen, afval en bulkvoorraad.

Al deze goederen worden aan weer en wind blootgesteld hetgeen in veel gevallen directe gevolgen heeft voor de kwaliteit en waarde ervan. Bovendien geeft een ongestructureerde buitenopslag een rommelig gezicht, terwijl het buitenterrein het visitekaartje van uw bedrijf is!

Twinfloor® biedt u Twinspace, een flexibele systeemoverkapping die aan alle regelgeving voldoet en u als bedrijf voordeel oplevert. De Twinspace systeemoverkapping is tot 30% voordeliger dan traditionele bouw door de aannemer, loods- of hallenbouwer.

Heeft u nog meer behoefte aan opslagcapaciteit? De vormen en maatvoeringen van de Twinspace zijn nagenoeg onbeperkt. Een complete Twinspace bedrijfshal voorzien van (rol)deuren, verlichting en verwarming behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u een gedegen advies en alles te weten komen over de eenvoudige plaatsing zonder zware fundering en eenvoudige vergunningsaanvraag? Maak dan een vrijblijvende- en persoonlijke afspraak. Wij verheugen ons op uw uitnodiging!

De 9 kenmerken van Twinfloor®

  1. Tot 30% goedkoper dan traditionele bouw
  2. Maatwerk tegen een scherpe prijsstelling
  3. Rechtstreeks van de Nederlandse fabriek
  4. Korte levertijden
  5. Modulair systeem
  6. 5 jaar garantie op constructie en montage
  7. Levering in uw huiskleur is mogelijk
  8. Talrijke accessoires leverbaar
  9. Indien nodig, hulp bij aanvraag bouwvergunning

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN SYSTEEMHALLEN EN OVERKAPPINGEN