AGIN BV

 Helemaal klaar voor de toekomst!

Verhuizing naar ruimer pand

Agin BV is al sinds 1960 een vertrouwd adres voor LPG-installaties. Het Rotterdamse bedrijf verhuisde vorig jaar naar een aanzienlijk ruimer pand. Voor de inrichting van het toen nog volledig lege bedrijfspand, riep de eigenaar de hulp in van Twinfloor®.

Een toekomstgerichte en efficiënte indeling

Sjoerd Stuij, adviseur Twinfloor®: “Onze klant kwam in eerste instantie met de vraag of wij een entresolvloer konden verzorgen. Als specialist kunnen we dat vanzelfsprekend! Toen we de situatie ter plekke gingen bekijken, bleek dat er echter behoefte was om een toekomstgerichte en efficiënte indeling te creëren. Daarbij lag er de wens om een ontvangst-, kantoor-, kantine-, vergader- en opslagruimte en een toiletgroep te realiseren.

Entresolvloer voor kantoorgebruik

Met deze gegevens, een budget en de nadrukkelijke wens om geheel ontzorgd te worden, zijn wij aan de slag gegaan. Voor ons was het een prachtige uitdaging om het plan technisch en esthetisch vorm te geven. In de engineeringsfase is er uiteraard rekening gehouden met het gebruik van de entresolvloer. Een entresol voor kantoorgebruik vraagt namelijk specifiek om een ‘stijve’ constructie. Dit is o.a. om trillingen van beeldschermen te voorkomen en het komt bovendien het algehele comfort ten goede. Ook vanuit het bouwbesluit kregen onze engineers te maken met aanvullende eisen.

Een Turn Key project

In het uiteindelijke plan is ervoor gekozen om een dubbele entresolvloer te plaatsen. Hierdoor is de volledige hoogte van het pand benut. Samen met de wand- en plafondsystemen en de vele ramen is er een uiterst lichte en sfeervolle indeling ontstaan. Twinfloor verzorgde ook het aanvullende schilderwerk en de aanleg van de elektra, inclusief de airconditioning. Als we naar het eindresultaat kijken, kunnen we dit project zeker als een turn key kantoor project bestempelen. Het zijn dit soort complexe projecten die ons team extra uitdagen om de opdrachtgever tevreden te stellen.”

Klaar voor de toekomst

Agin BV kan haar klanten inmiddels verwelkomen in een keurige en representatieve ontvangstruimte. Voor de medewerkers is er, zowel in de werkplaats als op het kantoor, een fijne werkplek ontstaan. De in 1960 als eerste erkende LPG-installateur van Nederland, is weer helemaal klaar voor de toekomst!

Agin

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN