OPTIMALE INDELING

voor Beko Techniek

Bedrijfspand op de wensen aan laten sluiten

Beko Techniek is onderdeel van Beko Cooperatie, totaalpartner voor o.a. bakkerijen, chocolatiers en ijsbereiders in Nederland. Doordat het bedrijf uit haar jasje groeide en door organisatorische ontwikkelingen, verhuisde men eerder dit jaar naar een ander pand in Wijchen. Om dit pand helemaal op de wensen aan te laten sluiten, ging men op zoek naar een passende oplossing om meer kantoor- en kantineruimte te creëren.

Tom Vogels van Beko Techniek was projectleider voor de verhuizing en benaderde Twinfloor® om mee te denken om tot een ideale indeling te komen.

Het oog wil ook wat

Tom Vogels: “We wilden de oorspronkelijke kantineruimte tot kantoor ombouwen en elders een nieuwe kantine realiseren. Het was wel een voorwaarde om de nieuwe kantine in de buurt van het kantoor te houden. Een andere voorwaarde was, dat het er goed uit moest zien en dat het binnen het budget zou passen.

Referenties

In mijn zoektocht naar een passende oplossing kwam ik op de website van Twinfloor®. Daar zag ik goede voorbeelden en aansprekende referenties. Vervolgens gaf een bezoek van Sjoerd Stuij (Twinfloor®) ons meer inzicht in de mogelijkheden. Aan de hand van tekeningen zijn we samen tot het uiteindelijke plaatje gekomen. Hierbij is een entresolvloer gerealiseerd met eronder kantoren en boven op de verdieping een ruime kantineruimte.

Één aanspreekpunt

Twinfloor® verzorgde voor ons het complete plaatje. Van het plaatsen van de entresolvloer en het monteren van de wanden en plafonds tot aan de coördinatie van de onderaannemers zoals de elektricien. Daarbij zijn we tussentijds goed op de hoogte gehouden en is nagenoeg alles volgens planning verlopen. We konden hierdoor geruisloos van het ene naar het andere pand verhuizen!”

l bko

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN