BOUWMAN ZWEMBADEN

De industriële overkapping is niet alleen functioneel maar ziet er ook gewoon mooi uit.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN

Op zoek naar overdekte buitenopslag

Bouwman Zwembaden is gespecialiseerd in droomzwembaden, zwemvijvers en wellnessfaciliteiten. Het bedrijf is gevestigd aan de Bremstraat 110A in St. Willebrord en beschikt over een showroom, kantoor- en magazijnruimte en een ruim buitenterrein.

Twinfloor plaatste eerder dit jaar een systeemoverkapping aan de achterzijde van het bedrijfspand.

Het oog wil ook wat

Gino Bouwman (Eigenaar): “Hoewel wij over een efficiënt ingericht magazijn beschikken, kunnen wij er geen echt volumineuze goederen plaatsen. De toegang tot het magazijn is hiervoor te krap en ze zouden bovendien te veel ruimte vragen. Natuurlijk wil je ook geen goederen onbeschermd buiten laten staan. Dat vroeg dus om een goede oplossing. In mijn zoektocht naar een buitenopslagsysteem, kwam ik op de website van Twinfloor. Hun industriële overkapping vond ik er direct netjes uitzien. Het oog wil tenslotte ook wat, niet alleen voor onszelf, ook voor de buurt en de bezoekers.

Razendsnel geplaatst

Met de adviseur en de engineer van Twinfloor werd alles afgestemd en nauwkeurig ingemeten. Enkele weken later werd de overkapping al geplaatst. Dat we op het terrein Stelconplaten hebben liggen, bleek een voordeel. Aan deze stevige en vlakke ondergrond hoefde men weinig te doen. De bouw ging dan ook razendsnel, binnen 3 dagen stond de overkapping er keurig bij!”

bouwman zwembaden lg
Gin0

Gino Bouwman
Eigenaar
Bouwman Zwembaden