DAMEN SHIPYARDS

 Verdiepingsvloeren in productiehal

Extra verzwaarde entresolvloer

Voor Damen Shipyards in Gorinchem mocht Twinfloor een ruimteoplossing creëren. In een van de productiehallen was in het verleden al rekening gehouden met het plaatsen van een entresolvloer. Hiervoor waren er destijds al poeren in de betonvloer aangebracht. Voor de engineers van Twinfloor was het een uitdaging om het ontwerp hierop aan te passen. Dit is echter uitstekend gelukt!

Twee verschillende entresolvloeren

Binnen de productiehal had men behoefte aan extra ruimte, om metalen buizen en profielen overzichtelijk op te kunnen slaan. Daarnaast wilde men ook graag een inpandige ruimte creëren, om het personeel meer comfort te beiden.

Twinfloor plaatste voor de opslag van de metalen goederen een extra verzwaarde entresolvloer. Op de tweede entresolvloer realiseerde Twinfloor o.a. een kantine en een vergaderruimte. Het plaatsen van de verdiepingsvloeren, systeemwanden en plafonds gebeurde in een zeer hoog tempo. Dit was mede mogelijk, doordat de opdrachtgever de ruimte vooraf had leeggemaakt.

Bijzonder prettige samenwerking

Sjoerd Stuij, commercieel adviseur Twinfloor: “Het project is bijzonder prettig verlopen en het resultaat mag er zijn! Onze engineers hebben perfect rekening gehouden met de bijzondere omstandigheden. Denk hierbij aan de al aanwezige poeren en de veiligheidsfactoren i.v.m. de laswerkzaamheden die in de hal plaatsvinden. Ook hebben ze meegedacht met het herplaatsen van bijvoorbeeld de heater. Los daarvan wil ik alle betrokken medewerkers van Damen Shipyards ook een groot compliment maken. Zij hebben perfect met ons meegewerkt!”

damen shipyards group

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN