DELTASAFE GROEP

Alle ruimte is echt optimaal benut!

Het complete bedrijfspand efficiënt ingericht

DeltaSafe Groep is al ruim 25 jaar actief in de veiligheidssector. Of het nu om bewaking van objecten of evenementen gaat, het leveren van beveiligingssystemen en veiligheidsartikelen, opleiden en trainen of het uitvoeren van recherchewerkzaamheden; zij hebben de ervaring en expertise en nemen het hun klanten graag uit handen.

Eerder dit jaar verhuisde het bedrijf naar een ander bedrijfspand aan de Netwerkweg 15D in Amsterdam. Om dit nieuwe pand optimaal te benutten, zocht Peter Wolfs (Directeur-Eigenaar) contact met Twinfloor®.

Verdiepingsvloeren in combinatie met wand- en plafondsystemen

Sjoerd Stuij, adviseur Twinfloor®: “Wij hebben samen met de opdrachtgever gekeken naar de mogelijkheden, om de indeling efficiënter, praktischer en mooier te maken. Door de beschikbare hoogte te benutten is dat uitstekend gelukt.

Er zijn meerdere ruimten voor de verschillende gebruiksdoelen gecreëerd. Om de pandhoogte optimaal te kunnen benutten, plaatste Twinfloor® twee losse verdiepingsvloeren. Daarnaast is er gebruik gemaakt van systeemwanden, ramen en deuren. Zo ontstond er op de grootste verdiepingsvloer een ruime lesruimte, waar men o.a. veiligheidstrainingen geeft. De gesloten ruimte onder de vloer is als kantoor ingericht. Er is nu een comfortabele ruimte ontstaan voor meerdere werkplekken.

Onder en bovenop de tweede verdiepingsvloer, werden eveneens meerdere compleet afgewerkte ruimten gecreëerd. Hier bevinden zich de serverruimte, het magazijn en een doucheruimte.

Het eindresultaat mag er zijn. DeltaSafe Groep is dan ook zeer tevreden. Wij wensen Peter Wolfs en zijn team veel werkplezier in het nieuwe bedrijfspand!”

logo dsg
Foto Veban_BLINKfotografie

Peter Wolfs
Directeur-Eigenaar
DeltaSafe Groep

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN