RSD REHALLHERTEN

Dubbele entresolvloer

Dubbele entresolvloer biedt 4000 M2 ruimte

Enkele maanden geleden betrok RSD Rehall, groothandel in outerwear kleding, een gloednieuw en bijzonder fraai pand. Voor het bedrijf in Herten betekende dit, zeker op logistiek gebied, een flinke stap vooruit. Waar men in de afgelopen 20 jaar van externe voorraadlocaties gebruikmaakte, beschikt men nu over een eigen magazijnruimte.

Alle opties bekeken

Ronald Smits, eigenaar RSD Rehall: ”In onze nieuwbouwplannen was al voorzien dat we in het magazijn (2.000 m2) twee extra verdiepingen zouden creëren. Hiervoor hebben we verschillende opties bekeken, waaronder die van de aannemer en die van Twinfloor. De referentieprojecten die we online bekeken hebben, de contacten en het prijsvoordeel gaven de doorslag om voor Twinfloor te kiezen.

Bouw van de dubbele entresolvloer is probleemloos verlopen

Aan de hand van de bouwtekeningen zijn de eerste offertes gemaakt. Dat verliep allemaal prettig en op onze vragen werd snel gereageerd. Toen het pand bijna gereed was, is er ingemeten en niet veel later kon men de dubbele entresolvloer gaan opbouwen. Helemaal in het begin was de hal leeg en ging dat vrij snel. In de laatste fase kwam er weliswaar voorraad binnen, maar dat werd netjes op elkaar afgestemd. Zo verliep de bouw probleemloos en konden wij alvast inrichten.

Prettig werken

Met de twee extra etages beschikken we nu totaal over 6.000 m2 magazijnruimte, dat zich inmiddels al aardig begint te vullen. Het is prettig om vanaf deze nieuwe locatie, onze klanten in Nederland en een groot aantal EU-landen te kunnen bedienen.

Logo RSD

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN