VOSSENHOEK OUD GASTEL

entresolvloer voor kampeerwinkel

Entresolvloer vergroot kampeerwinkel

De Vossenhoek Caravan & Recreatie was al zeer lange tijd tevreden over de Twinfloor entresolvloer die men in Rucphen liet plaatsen. Toen het bedrijf eind vorig jaar naar Oud-Gastel verhuisde werd de hulp van Twinfloor opnieuw gevraagd. Om de bedrijfsactiviteiten van De Vossenhoek Caravan & Recreatie en Mobiledrôme & Partners op één locatie samen te voegen, was er behoefte om extra winkeloppervlak te creëren.

Publiekstoegankelijke ruimte

Door een entresolvloer binnen de caravan en camper showroom te plaatsen, ontstond binnen een kort tijdsbestek ruim 275m2 extra winkeloppervlakte. Bij het ontwerp is rekening gehouden met dit specifieke gebruiksdoel. Zo is er een brede trap met houten treden toegepast en is er een leuningconstructie voor publiekstoegankelijke ruimtes geplaatst.

Duurzame investering

De eerder geleverde entresolvloer is overigens meeverhuisd naar de nieuwe locatie. In de magazijnruimte is deze vloer aan een ‘tweede leven’ begonnen. Het hergebruiken van de materialen past natuurlijk uitstekend binnen een duurzame bedrijfsvoering.

De klant aan het woord

“Dat wij opnieuw voor een Twinfloor entresol hebben gekozen was een vanzelfsprekendheid. Wij hebben een uitstekende ervaring met Twinfloor en wilden wederom een piep- en kraakvrije verdiepingsvloer. Aan die wens is voldaan, dit is echt kwaliteit!”

Combi kampeer

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN