EXTRA KANTOORRUIMTE

voor Risto Regeltechniek

Extra kantoorruimte voor Risto Regeltechniek

Risto Regeltechniek biedt al meer dan 10 jaar totaaloplossingen voor regeltechnische installaties in de utiliteitsbouw. Sinds de start van het bedrijf maakte het een aanzienlijke groei door. Men verhuisde 6 jaar geleden naar het huidige bedrijfspand in Geleen.

Behoefte aan extra werkplekken

Richard Stoffer, mede-eigenaar Risto Regeltechniek: “We werken inmiddels met een team van 13 personen en met name op kantoor was er dringend behoefte aan meer werkruimte. Bij het zoeken naar een oplossing zijn we met Twinfloor® in contact gekomen. Dat kwam doordat ik bij een ondernemer in de regio een entresolvloer van Twinfloor had gezien, waarmee je snel extra vierkante meters kunt creëren. Hierin zag ik de mogelijkheid om de ‘loze ruimte’ in onze hoge bedrijfshal te benutten.

Advies ter plaatse

Sjoerd Stuij van Twinfloor® is hier ter plaatse komen kijken. Samen hebben we alle wensen en mogelijkheden besproken en heeft hij een offerte uitgebracht. Na wat finetuning hebben we opdracht gegeven en is men komen inmeten. Vervolgens hebben we fijne monteurs over de vloer gehad die goed overleggen en in oplossingen denken.

Volwaardige kantoorruimte

Het resultaat is helemaal naar wens. De entresolvloer sluit naadloos aan op de reeds aanwezige verdiepingsvloer. Twinfloor heeft ook de wanden, raam- en deurkozijnen en plafonds verzorgd. Aanvullend hebben wij zelf de warmtepomp, airco en ventilatie geïnstalleerd, omdat wij zelf in deze branche actief zijn.

Prettig werken

Het nieuwe kantoor is nu volop in gebruik en naast het feit dat het er keurig uitziet, is het er prettig werken. Voorlopig geeft dit ons de ruimte, om zonder te moeten verhuizen, verder te kunnen groeien.”

Ristoref

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN