FREELIGHT

Dubbele entresolvloer in magazijnruimte

Magazijnruimte efficiënter benutten

Freelight benaderde Twinfloor® om mee te denken met het efficiënter inrichten van de bestaande magazijnruimte. De in Almere gevestigde groothandel levert verlichtingsarmaturen voor projecten en aan verlichtings- en meubelzaken. Voor de opslag van grote hoeveelheden dozen met armaturen, werd tot voor kort gebruik gemaakt van een combinatie van palletstellingen en een dubbele entresolvloer.

18 jaar geleden

Fred Daniels, eigenaar van Freelight: “Wij zijn in 1986 gestart en sindsdien hebben we een constante groei doorgemaakt. Dat merk je natuurlijk ook aan de toegenomen voorraad. Hierdoor worstelden we al enige tijd met de beschikbare ruimte in ons magazijn. Voor een toekomstgerichte oplossing gingen we met de mensen van Twinfloor® in gesprek. Dat was voor ons een logische keuze, omdat zij 18 jaar geleden onze entresolvloer plaatsten. Samen met Sjoerd Stuij van Twinfloor® hebben we de situatie in ons magazijn bekeken. Het vervangen van de palletstellingen door een dubbele entresolvloer zou ons een winst van maar liefst 120 palletplaatsen opleveren.

Positief verrast

Sjoerd heeft heel goed meegedacht met het aanbouwen van de nieuwe verdiepingsvloer, de breedte van de gangpaden en de routing. Het verraste mij overigens dat precies dezelfde materialen en kleuren na 18 jaar nog steeds leverbaar waren. Je ziet nu dus geen verschil tussen het oude en nieuwe gedeelte van de vloer.

Montage en nazorg

Tijdens de montageperiode hebben wij een aantal goederen op een andere locatie ondergebracht, zodat de monteurs snel en ongestoord konden bouwen. Dat is allemaal keurig verlopen en ook de nazorg is goed geregeld. Zo heeft John van de Laar van Twinfloor® achteraf nog een aantal extra accessoires en veiligheidsvoorzieningen aangebracht.

Het eindresultaat

Wij zijn echt heel erg tevreden met het eindresultaat. We beschikken nu niet alleen over meer ruimte maar het werkt ook veel prettiger en efficiënter!”

Freelight-Logo200

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN