ORANGE OFFICE BEST

Extra hoge entresolvloer

Extra hoge entresolvloer voor Orange Office

Bij Orange Office in Best monteerde Twinfloor een extra hoge entresolvloer. Door een forse expansie in de afgelopen jaren, kampte de groothandel in kantoormeubelen met een gebrek aan ruimte. Met de entresolvloer in het magazijn is een extra vloeroppervlak van ruim 700 vierkante meter gecreëerd.

7 meter de lucht in

David van Dooren, eigenaar Orange Office: “We hebben voor een hoge entresol (7m) gekozen om de ideale ruimte-indeling te krijgen. Hierdoor kunnen we op de begane grond meerdere volumineuze producten blijven stapelen. Op de entresol is een hoogte van bijna 3 meter beschikbaar voor onze andere voorraad.

Alles op 1 locatie houden

De keuze om een entresolvloer te laten plaatsen was vrij snel gemaakt. Het werkt gewoon prettiger om alles binnen dit pand op te kunnen slaan. Extern ruimte bij huren is minder efficiënt, kostbaarder en je hebt minder controle over de voorraad.

Erg tevreden met onze keuze

In onze zoektocht naar een geschikte partner om de vloer te realiseren kwamen we met Twinfloor in contact. Het bedrijf is in onze regio gevestigd en dat is iets wat onze voorkeur heeft. De contacten zijn zeer goed en aangenaam verlopen. Dat geldt voor de adviseur, de project engineer maar zeker ook voor het montageteam. De verdiepingsvloer is in fases gebouwd en in overleg hebben wij ruimte vrijgemaakt, zodat de montage ongestoord door kon gaan. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en uiteraard ook blij met de extra inpandige ruimte.”

Orange Off logo

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN