INDUSTRIËLE HAL

 Afgeschermde ruimte in bedrijfshal

Een afgeschermde werkplek

Twinfloor werd benaderd voor het creëren van een afgeschermde bedrijfsruimte in een industriële hal. De werkplek moest worden ingepast binnen een bestaande logistieke situatie, waarbij de engineers o.a. rekening moesten houden met het heftruckverkeer.

Industriële omgeving

Het team van Twinfloor plaatste hier een entresolvloer, systeemwanden en plafonds met verlichting. Voor de toepassing binnen deze industriële omgeving, is er voor wanden met een melamine afwerking gekozen. Deze systeemwanden zijn goed en eenvoudig schoon te houden.

Goederenstroom

De afgeschermde ruimte is niet alleen op de begane grond voorzien van schuifdeuren, ook op verdiepingshoogte is een brede schuifdeur geplaatst. Hierdoor kunnen pallets en andere volumineuze goederen op de etagevloer worden geplaatst. Twinfloor engineerde en installeerde tevens een budgetvriendelijke rollerbaan.

Prettig binnenklimaat

Sjoerd Stuij, commercieel adviseur Twinfloor: “Voor de werknemers is het inmiddels prettig werken op hun nieuwe afgeschermde werkplek. De entresolvloer heeft een hoge stijfheid en voelt daardoor uiterst stabiel aan. De ruimte is bovendien comfortabel en de binnentemperatuur is, tijdens alle seizoenen, op het gewenste niveau te houden.”

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN