BEDRIJFSPAND INRICHTEN

showroom en productieruimte

Bedrijfspand inrichten

Droplet uit Voorburg verhuisde in 2022 naar een bestaand pand. Om dit pand op hun wensen aan te laten sluiten, besloten de eigenaren Peter en Franklin Gonzalez om Twinfloor te vragen mee te denken over de inrichting.

Showroom

Peter Gonzalez: “In dit pand wilden wij een showroom creëren, waarbij bezoekers in de productieruimte kunnen kijken. Dit past goed bij de transparantie binnen ons bedrijf. Klanten die de showroom bezoeken, kunnen als het ware direct een kijkje in de keuken nemen.

Precies wat wij wilden

We hebben deze wens met Sjoerd Stuij van Twinfloor besproken en zij konden precies realiseren wat wij graag wilden. Ze plaatsten een verdiepingsvloer die aansluit op een bestaande vloer met daarop wand- en plafondsystemen. De grote glaswand die geplaatst werd, zorgt voor de verbinding met de productieruimte.

Verdiepingsvloer in de productieruimte

Naast de entresolvloer voor de showroom heeft Twinfloor in de productieruimte nog een verdiepingsvloer geplaatst. Hierdoor beschikken we nu over een dubbele oppervlakte voor onze fulfilment-afdelingen. Zeker tijdens de piekmomenten bij een productlancering, stelt dit ons in staat om nog efficiënter werken.

Wij zijn hartstikke blij met het eindresultaat en de goede communicatie met Sjoerd!”

Droplet ref

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN