NEW SENSEMEDIA

Entresolvloer met wand- en plafondsystemen

Onwijs tevreden over het eindresultaat

New Sense Media is een ervaren facilitair partner op Audio Visueel gebied. Het bedrijf is sinds 2009 gespecialiseerd in livestreams, tv-opnames en events. Begin dit jaar betrok het team van New Sense Media hun nieuwe pand in Dordrecht.

Casco opgeleverd

Sven Bakker – Co-Owner, New Sense Media: “Dit pand is in november (semi) casco opgeleverd. Over de verdere inrichting en de afwerking hadden we vooraf heel goed nagedacht. In een vroege fase zijn we naar partners op zoek gegaan, die ons konden helpen bij de realisatie van de gewenste indeling. Tijdens die zoektocht kwamen we met Twinfloor in contact. Het was onze wens om een entresolvloer te plaatsen waar we de regieruimte op konden maken. Doordat de ruimte verschillende hoeken en schuine wanden heeft, lukte dat niet met een standaardoplossing. Twinfloor bood ons echter een maatwerk entresol, die op de millimeter nauwkeurig geplaatst is.

Trillingvrije entresolvloer

Voor het werk in de regieruimte is het belangrijk dat de vloer stabiel en trillingvrij is. Bij het ontwerp heeft Twinfloor hier rekening mee gehouden en deze zwaarder uitgevoerd. Het resultaat is zondermeer goed. We kunnen met meerdere mensen heen en weer lopen zonder dat de vele beeldschermen trillen.

Wand- en plafondsystemen

Naast de verdiepingsvloer heeft Twinfloor ook verschillende soorten wand- en plafondsystemen gemonteerd. In de regieruimte is een glaswand geplaatst waardoor we het contact met de studio houden. Op de begane grond zijn er voor de spreekkamers dichte en glazen scheidingswanden geplaatst.

Turn key

Voor de uitvoering van het project heb ik bewust gezocht naar een partner die materialen kon leveren die kwaliteit uitstralen. Het project is helemaal turn key aangepakt, inclusief het verven en sauzen van de dichte scheidingswanden. Over het eindresultaat zijn we onwijs tevreden! Alles is opgeleverd zoals we het van tevoren hadden bedacht.”

Lees hier meer over onze turn key aanpak.

Logo-New-Sense-Media

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN