RO-VE PRODUCTS

Entresolvloer met wandsystemen en magazijnstellingen

Alles keurig volgens afspraak

Ro-Ve Products is sinds 1998 gespecialiseerd in draad- en kabel assemblage, apparaten- en paneelbouw, en het samenbouwen van deel assembly’s tot een vakkundig en compleet product. Het bedrijf betrekt binnenkort een nieuw pand in Dordrecht. Voor de inrichting van de magazijn- en productieruimte nam men contact op met Twinfloor.

Alle activiteiten onder één dak

Rianne Van der Steen-Vermeij (officemanager Ro-Ve Products): “In de afgelopen bijna 25 jaar zijn wij meerdere keren uit ons jasje gegroeid en verhuisd. De laatste periode werkten we op verschillende locaties tegelijk. In dit nieuwe pand kunnen we alle activiteiten onder één dak samenbrengen en dat werkt fijn en efficiënt. Over de inrichting is goed nagedacht. Via de makelaar kwamen we met Twinfloor in contact en zij zorgden voor een heldere offerte met een goed uitgetekend plan. Daarbij is o.a. rekening gehouden met de opslag van grote en kleine materialen. We maken gebruik van palletstellingen, legbordstellingen en bakschapstellingen voor de kleine onderdelen en componenten.

L-vormige entresolvloer

Daarnaast plaatste Twinfloor een L-vormige entresolvloer, met daaronder een afgesloten ruimte voor de assemblage van lange kabels. Om de geluidsoverlast van de machines te beperken, is er gekozen voor geluidsarme wandsystemen. De ruimte is voorzien van meerdere ramen en voor een ruime toegang is er gekozen voor een dubbele deur. Op de entresolvloer is er volop ruimte voor de productieafdeling, waar we ook voor de aanwezigheid van voldoende daglicht hebben gezorgd.

Een erg prettig contact

Vanaf de eerste offerteaanvraag tot aan de oplevering is alles keurig verlopen. Wat ik met name waardeer, is het persoonlijke contact en de goede (ook telefonische) bereikbaarheid. Verder zijn de materialen op tijd geleverd en is de strakke deadline door de montage gehaald.”

Nieuw RoVe

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN