SPIRITS BY DESIGN

Mezzanine vloer

Mezzanine maatwerkoplossing tegen een correcte prijs

Spirits by Design is een distilleerderij in het Belgische Bossuit (Avelgem). Het bedrijf produceert sinds 2015 op maat gemaakte gedistilleerde producten en alcoholvrije dranken. Voor de distilleerderij was men op zoek naar een mezzanine vloer om de bestaande ruimte efficiënter te kunnen benutten.

Historisch gebouw

Tim Veys, oprichter en sommelier: “Ons bedrijf is in een historisch gebouw gevestigd en dat vroeg om een oplossing op maat. Naast de specifieke vorm, met een aantal ‘hoekjes en kantjes’, waren er verschillende zaken om rekening mee te houden. Zo mocht de mezzanine uitsluitend op de betonvloer bevestigd worden en moest deze op een bestaande trap aansluiten. Daarnaast was het een vereiste dat de mezzanine vloer tot 1.500 kg per m2 kan dragen.

Past bij onze uitstraling

Los van alle technische specificaties vinden wij het visuele aspect erg belangrijk, zeker omdat wij hier veel gasten ontvangen. De mezzanine van Twinfloor ziet er erg fraai uit en past bij de uitstraling van de ruimte.

Zeer content met de samenwerking

In onze zoektocht naar een mezzanine vloer specialist kwamen wij uiteindelijk in contact met Twinfloor. Zij bleken erg flexibel en in staat om de gewenste maatwerkoplossing tegen een correcte prijs te leveren. Het hele traject van de offerte en de inmeting tot het installeren, is vlot verlopen. Inmiddels zijn ook de wandsystemen geplaatst en is er een ‘heavy duty’ vinylvloer aangebracht. De stookruimte op de etagevloer en de bottelruimte op de begane grond zijn al in gebruik genomen. “Wij zijn zeer content met de samenwerking met Twinfloor en de geleverde maatwerkoplossing”.

mezzanine-spirits-by-design

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN