SUIT UP BREDA

In Twinfloor® vonden we een goede en lokale partner die onze logistieke wensen kon vervullen.

Uit het jasje gegroeid

Na 9 jaar liet Suit Up haar thuisbasis Etten-Leur achter en verhuisde naar Breda. Het nog jonge bedrijf bedenkt, produceert en levert eigentijdse bedrijfskleding. De ondernemers Roel Mangnus en Evert van Bergen begonnen destijds op een zolderkamer en groeiden uit hun spreekwoordelijke jasje. Na het werken in verschillende bedrijfspanden, was de rek er toch echt uit en werd een verhuizing onvermijdelijk. Het beoogde pand aan de Franse Akker in Breda moest eerst nog wel een metamorfose ondergaan, om het team van inmiddels 18 mensen onderdak te bieden.

Fashion beleving creëren

Roel Mangnus: “Onze doelstelling was, om in dit pand een echte ‘fashion beleving’ te creëren. Samen met de architect is dit concept uitgewerkt. We inspireren klanten in onze showroom en laten zien dat bedrijfskleding leuk, duurzaam en ‘fashionable’ is.”

Kantoor en magazijn vormen optisch één geheel

Ook de efficiënt ingerichte kantoren en het nieuwe magazijn maken onderdeel uit van de gehele beleving. Vanuit de kantoren kijk je het magazijn in en zo krijg je als het ware één geheel. Bij de inrichting van het magazijn hebben we dan ook kritisch naar de kleurstelling gekeken.

In Twinfloor® vonden we een goede en lokale partner die onze logistieke wensen kon vervullen. Ze hebben snel tekeningen gemaakt, proactief meegedacht in de routing, de kleuren van de magazijninrichting en ze leverden maatwerkoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende soorten paktafels en de verrijdbare stellingen, waarin we hangende en liggende uitgaande goederen klaarzetten. Dit laatste is ideaal, aangezien onze orders bijna altijd uit een combinatie van kledingsoorten bestaan.

Verdiepingsvloer voor klantspecifieke voorraad

Met de inrichting van ons nieuwe magazijn hebben we een forse efficiëntieslag kunnen maken. Op de begane grond bevindt zich de voorraad met een hoge omloopsnelheid. Daarnaast hebben we op de verdiepingsvloer klantspecifieke voorraad opgeslagen. Hiermee spelen we in op de groeiende vraag van klanten om ‘custom made’ bedrijfskleding direct op afroep beschikbaar te houden.

Happy!

“Nu het gehele pand klaar is, zijn wij als team happy met het eindresultaat! Klanten uit Nederland en België verwelkomen we graag op deze prachtige locatie, om te laten zien hoe leuk bedrijfskleding kan zijn.”

Suit Up Logo
Roel

Roel Mangnus
Operationeel Directeur
Suit Up

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN