VDKOUDETECHNIEK

Entresolvloer met wand- en plafondsystemen

Een kantoorruimte op een entresolvloer

VD Koudetechniek installeert en onderhoudt klimaat- en koeltechnische systemen. Na een start in Nieuwendijk (2015) betrok men in 2017 het huidige bedrijfspand in Breda. Door de groei van de organisatie ontstond er langzamerhand een tekort aan kantoorwerkplekken. De oplossing? Een entresolvloer.

 

Direct een goed gevoel

Loek van Driel, directeur: “We hebben naar een goede inpandige oplossing gezocht om het kantoor te vergroten. In eerste instantie hebben wij met enkele aannemers gesproken, maar die zitten tegenwoordig krap in hun tijd of toonden weinig interesse. Toen ontdekten we de mogelijkheden om een (systeem) entresolvloer te laten plaatsen. Daarbij hebben we gezocht naar een lokale entresolvloer specialist, want dat heeft altijd onze voorkeur. Twinfloor kon alle wensen compleet invullen en we hadden er gelijk een goed gevoel bij.

 

Kraakvrije entresolvloer

Bij het ontwerp van de entresolvloer is specifiek rekening gehouden met het gebruiksdoel (kantoor) en de aansluiting op de bestaande vloer. Van onze kant lag er een nadrukkelijke eis dat het een stabiele en kraakvrije kantoorvloer zou zijn. Dat is ook echt gerealiseerd. Daarnaast sluit de verdiepingsvloer naadloos aan op de bestaande vloer, echt vakmanschap.

 

Zelfs de vloerbedekking konden ze verzorgen

Ook is het prettig dat Twinfloor de verschillende wandsystemen, de systeemplafonds (met verlichting) en zelfs de vloerbedekking kon verzorgen. Nu alles klaar is, zijn we erg blij met de resultaatgerichte aanpak en het eindresultaat. Voorlopig hebben we weer voldoende werkplekken om verder te kunnen groeien!”

VD Koudetechniek logo

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN