WARMTESERVICE NEDERLAND

Een langdurige relatie

Warmteservice en Twinfloor®, een langdurige relatie

Door de jaren heen heeft Twinfloor® een uitgebreide referentielijst opgebouwd binnen de elektrotechnische- en installatiebranche. Een gewaardeerde relatie is Warmteservice met inmiddels 53 vestigingen door heel Nederland en een zeer complete online shop. Het bedrijf is in 1968 opgericht en was destijds in het centrum van Amsterdam gevestigd. Sinds 1990 maakt Warmteservice een gezonde en gestaagde groei door. Verwarming, sanitair, dakbedekking en loodgietersmateriaal vormen de kern van het assortiment.  Met gemotiveerde en deskundige mensen èn een laag prijsniveau richt men zich met name op de zzp’er in de branche. Overigens weet ook de handige doe-het-zelver de weg naar Warmteservice te vinden.

Om erachter te komen wat de basis van de unieke langdurige samenwerking tussen Warmteservice en Twinfloor® is, spreken we met Frank Hoedemaker, adjunct directeur van Warmteservice. “Onze samenwerking is in 1997 tot stand gekomen en als we deze weg samen blijven bewandelen voorzie ik nog een mooie toekomst. Ook in de komende jaren blijven wij een flink aantal vestigingen openen en die kan Twinfloor® prima inrichten. De keuze om met Twinfloor® in zee te gaan is een gelukkige gebleken. Wij waarderen het altijd luisterend oor, dat tegenwoordig bij veel bedrijven geen vanzelfsprekendheid meer is. Ook bij de montageploegen is dat overigens het geval. Bij iedere montage in een nieuwe vestiging ben ik zelf aanwezig. Twinfloor® werkt met vaste montageploegen en door de jaren heen leer je elkaar kennen en dat is prettig.”

“Naast de werkwijze heb je uiteraard ook met de producten te maken. Aangezien wij voor alle vestigingen een uniforme uitstraling wensen is het belangrijk dat er niet al te veel modelwisselingen zijn. Hierover heb ik dan ook geen klagen in de 18 jaar dat we samenwerken. Daarnaast is kwaliteit natuurlijk een belangrijk criteria. Kenmerkend voor onze vestigingen is dat de klant als het ware “in de keuken” kan kijken. Een groot deel van ons zeer ruime assortiment ligt opgeslagen in stellingen en deze zijn voor iedereen zichtbaar. De entresolvloer, magazijnstellingen en balies dienen dus de kwaliteit van Warmteservice uit te stralen.”

“In onze branche hebben we te maken met veel kleine onderdelen. Om deze overzichtelijk op te slaan maken we gebruik van de Module-90 bakschapstellingen. Ik wil niet overdrijven maar dit is echt een uniek systeem wat ik nergens anders heb gezien. Het schitterende van dit systeem is de flexibiliteit met traploos verstelbare vakverdeelschotjes. We kunnen naar eigen behoefte de indeling bepalen, zonder losse plastic bakjes. Voor de grotere of langere goederen maken we gebruik van legbordstellingen. Veel vestigingen beschikken ook over een Twinfloor® systeem-entresolvloer. Plaatsing is vaak interessant aangezien je het aantal m2 kunt verdubbelen. Afhankelijk van de situatie verdienen we de investering vaak binnen 1 à 2 jaar terug.”

Wanneer klanten een Warmteservice vestiging binnenlopen valt ook de balie direct op. De uniforme uitstraling komt daar ook terug. “We hebben voor deze duurzame metalen balie gekozen, aangepast aan de door ons gewenste kleurstelling, aldus Frank Hoedemaker.”

WS logo jpg
WS ref

Frank Hoedemaker
Adjunct Directeur
Warmteservice

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR

DE SPECIALIST VOOR DE INSTALLATIEBRANCHE