ENTRESOLVLOEREN

Ruimte verdubbelen, kosten halveren

Entresolvloeren bieden u extra ruimte!

Entresolvloeren bieden u de mogelijkheid om meer ruimte binnen uw huidige bedrijfspand te creëren! Ruimte voor nieuwe bedrijfsactiviteiten, efficiënter en/of veiliger te kunnen werken, ruimte om over meer opslagruimte te beschikken, of ruimte om een kostbare verhuizing te vermijden. Twinfloor entresolvloeren bieden wellicht de betaalbare en rendabele oplossing waarnaar u zoekt! Door een (systeem) entresolvloer te plaatsen verdubbelt u in korte tijd uw beschikbare vloeroppervlak.

Entresol vloeren zijn overal toepasbaar

Een entresolvloer (ook wel bordes, verdiepingsvloer, mezzanine of tussenvloer genoemd) is voor veel ondernemers een betaalbare en flexibele oplossing. Ze zijn uitstekend toepasbaar in magazijnen, productieruimtes, winkels, showrooms, kantoren, fitnessruimtes en sportscholen. Twinfloor beschikt als grondlegger (1981) van de Twinfloor entresolvloer over de juiste expertise, om de systeemvloer tot op de millimeter nauwkeurig binnen uw bestaande of nieuwbouwpand te integreren. Uw wensen en eisen vormen (samen met de geldende regelgeving) altijd de basis voor betaalbare en flexibele extra ruimte!

Opbouwen van een entresolvloer

De stalen constructie van de Twinfloor entresolvloer bestaat o.a. uit kolommen en hoofd- en kinderbalken. Deze componenten worden geleverd in enkele standaard RAL-kleuren. Heeft u ze liever in de kleur van uw huisstijl of interieur? Ook dat is mogelijk.

Op de stalen vloerconstructie worden 38mm dikke houten vloerpanelen bevestigd. Dit zijn panelen met een harde persing, hetgeen ze bijzonder sterk maakt. En witte melamine (kunststof laag) aan de onderzijde van het paneel, zorgt voor een optimale weerkaatsing van het licht onder de entresol. De bovenzijde van het vloerpaneel is naturel uitgevoerd en kan naar behoefte worden afgewerkt. Indien de situatie daarom vraagt, kunnen er ook metalen roostervloeren worden toegepast.

Montage en/of demontage

Door het toepassen van al deze (modulaire) componenten kost het opbouwen van een entresolvloer relatief weinig tijd. Dit is gunstig ten aanzien van de montagekosten en bovendien heeft het een minimaal effect op uw dagelijkse bedrijfsvoering. De vaste montageploegen van Twinfloor, beschikken over de benodigde kennis en kunde, om entresolvloeren te monteren. Wilt u dit in de toekomst aan laten passen, uitbreiden of verhuizen? Geen probleem, dit verzorgen wij eveneens voor u! Lees meer over onze montage.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN

Accessoires

Afhankelijk van de situatie waar de entresolvloer geplaatst wordt, levert Twinfloor de benodigde accessoires. Denkt u hierbij eens aan: leuningconstructies, palletopzetplaatsen, trappen en kolombeschermingen. Wilt u (op en/of onder de verdiepingsvloer) een kantoor-, kantine- of archiefruimte creëren? Dan zijn de systeemwanden en plafonds ideaal. Binnen een mum van tijd ontstaat er een volwaardig en geïntegreerde inpandige ruimte.

Prijs van een entresolvloer

Wat kost een entresolvloer? Die vraag krijgen wij bijna dagelijks. Een kant-en-klaar antwoord is daar echter niet op te geven. De is vrij eenvoudig te verklaren door het feit dat, geen enkele entresol standaard is. Afmetingen, draagvermogens en accessoires verschillen altijd per situatie en dat heeft direct effect op de totale investering. Op basis van ruim 40 jaar ervaring, zijn wij echter wel in staat om u snel een prijsindicatie te geven. Wist u trouwens dat de terugverdientijd van entresolvloeren, in de meeste gevallen, rond de 2 jaar ligt?

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL ENTRESOLVLOEREN VOOR