ENTRESOLVLOEREN

Ruimte verdubbelen, kosten halveren

Entresolvloeren bieden u extra ruimte!

Entresolvloeren creëren meer ruimte in uw bedrijfshal, magazijn, productieruimte of opslagloods. Denk hierbij aan het benutten van de volledige inpandige ruimte:

 • Entresolvloeren geven ruimte voor nieuwe bedrijfsactiviteiten;
 • Ze zorgen voor meer opslagcapaciteit omdat u van de entresolvloeren opslagruimtes kunt maken;
 • Ze bieden meer werkruimte voor o.a. kantoren, vergaderruimten en kantines
 • Entresolvloeren voorkomen dat u een kostbare verhuizing of ingrijpende verbouwing nodig heeft. Dit omdat u extra ruimte toevoegt.

Twinfloor entresolvloeren zijn de efficiënte en betaalbare oplossing waar u naar op zoek bent. Door een (systeem) entresolvloer te plaatsen, verdubbelt u binnen no-time het beschikbare vloeroppervlak.

Wat is een entresolvloer?

Een entresolvloer kunt u het beste beschrijven als een extra verdieping tussen de begane grond en het dak van het bedrijfspand. Op deze tussenverdieping ontstaat een extra ruimte die voor verschillende doeleinden benut kan worden. Indien de hoogte van het pand het toelaat, is het ook mogelijk om een dubbele entresolvloer te plaatsen. Er zijn meerdere benamingen voor een entresolvloer, zoals:

Entresolvloeren zijn overal toepasbaar

Een entresolvloer is voor veel bedrijven een betaalbare en flexibele oplossing. De vloer is uitstekend toepasbaar in magazijnen, productieruimtes, winkels, showrooms, kantoren, fitnessruimtes en sportscholen. Twinfloor beschikt als grondlegger (1981) van de Twinfloor entresolvloer over de juiste expertise om de systeemvloer tot op de millimeter nauwkeurig binnen uw bestaande hal of nieuwbouwpand te integreren.

Bij het ontwerp van de zelfdragende entresolvloer constructie houden wij o.a. rekening met het benodigde draagvermogen per m2, de puntbelasting en de overspanningen. Uw wensen en eisen vormen (samen met de geldende regelgeving) altijd de basis voor betaalbare en flexibele extra ruimte!

Het opbouwen van een entresolvloer

De stalen constructie van de Twinfloor entresolvloer bestaat uit kolommen en profielen (hoofd- en kinderbalken). Deze componenten worden geleverd in meerdere standaard RAL-kleuren. Heeft u ze liever in de kleur van uw huisstijl of interieur? Ook dat is mogelijk. Vraag onze adviseurs vooral naar de mogelijkheden.

Op de stalen entresolvloer constructie worden 38 mm dikke houten vloerpanelen bevestigd. Deze panelen zijn met een speciaal proces samengeperst om ze extra stevig en duurzaam te maken. Een witte melamine (kunststof laag) aan de onderkant van de panelen zorgt voor een weerkaatsing van het licht onder de entresol om zo de zichtbaarheid in het magazijn te vergroten. De bovenzijde van het vloerpaneel wordt naturel uitgevoerd maar kan naar behoefte worden afgewerkt. Als de situatie daarom vraagt, kunnen er ook metalen roostervloeren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van entresolvloeren in combinatie met sprinklerinstallaties.

Montage en/of demontage van een entresolvloer

Door het gebruik van al deze (modulaire) componenten kost de montage van entresolvloeren relatief weinig tijd. Dit is gunstig ten opzichte van de montagekosten en heeft een minimale impact op uw dagelijkse bedrijfsvoering. Uw werkzaamheden kunnen grotendeels ongestoord doorgaan. De montageploegen van Twinfloor beschikken over de benodigde kennis en kunde om entresolvloeren, magazijn- en buitenopslagsystemen te monteren.

Een slimme investering

Doordat de materialen die worden gebruikt voor entresolvloeren demontabel zijn, is het geen probleem om de entresolvloer te verhuizen. Ook het aanpassen of uitbreiden is op elk moment mogelijk. Zo blijft de entresolvloer een goede investering waar u lang gebruik van kunt maken. We kunnen dus met zekerheid stellen dat een investering in Twinfloor entresolvloeren kostenefficiënt en duurzaam is!

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN

Voordelen van een entresolvloer

Kiest uiteindelijk voor het investeren in een entresolvloer? Dan biedt het u meerdere voordelen.

#1 Verplaatsbaar

Wanneer u gaat verhuizen kunt u de systeem entresolvloer gewoon meeverhuizen. Entresolvloeren zijn namelijk demontabel en dus altijd te te verplaatsen. Dit geldt natuurlijk ook voor een interne verhuizing, aanpassing of een uitbreiding van de vloer.

#2 Efficiënte benutting van ruimte

Door een entresolvloer te plaatsen benut u de beschikbare ruimte optimaal. Het plaatsen van een entresolvloer kost u geen ruimte, het voegt juist ruimte toe. U benut de hoogte van het pand efficiënt en creëert extra vierkante meters vloeroppervlak.

#3 Uitbreiden

Beschikt u reeds over een entresolvloer en heeft u dringend behoefte aan extra werk- of opslagruimte? Geen probleem! Een entresolvloer is heel makkelijk uit te bereiden.

#4 Heel makkelijk extra ruimte

Door een entresolvloer te plaatsen beschik je in no time over extra ruimte. Niet alleen door de korte levertijden, maar ook omdat ze snel en zonder veel overlast worden geplaatst.

#5 Goede investering

Een entresolvloer, is vergeleken met een kostbare verhuizing of een aan- of verbouwing, een hele goede investering. Daarbij blijft een entresolvloer demontabel en dus verhuis- en aanpasbaar. Zo blijft de vloer langdurig zijn waarde behouden!

De technische kenmerken van onze entresolvloeren:

 • Voldoen aan de huidige strenge normen;
 • Leverbaar in alle RAL-kleuren;
 • Draagvermogens 250kg tot 1.500kg per m2 mogelijk;
 • Grote overspanningen mogelijk;
 • Vloerpanelen 38mm dik (meestal onderzijde wit), bovenzijde naturel of afwerkbaar met bijvoorbeeld een coating of vloerbedekking;
 • Roosterelementen voor specifieke toepassingen;
 • Profielen voorzien van gatenpatroon, geschikt voor de doorvoer van bekabeling, sprinklerinstallaties en persluchtleidingen.

De entresolvloer en zijn eigenschappen

Met een ‘entresolvloer’ bedoelen we niet alleen de (dek)vloer maar de gehele constructie. De stalen constructie van een entresolvloer bestaat uit:

 • Hoofdbalken;
 • Kinderbalken;
 • Koppelhoeken
 • Kolommen;
 • Schoorkolommen;
 • Windverbanden;
 • Accessoires.

Accessoires voor entresolvloeren

Afhankelijk van de situatie waar de entresolvloer geplaatst wordt, levert Twinfloor de benodigde accessoires. Denkt u hier bijvoorbeeld aan:

Wilt u (op en/of onder de entresolvloer) een kantoor-, kantine- of archiefruimte creëren? Dan zijn de systeemwanden en plafonds ideaal. Binnen een mum van tijd ontstaat er een volwaardig en geïntegreerde inpandige ruimte.

Turn Key projecten

Wanneer we een entresolvloer in combinatie met wand- en plafondsystemen plaatsen, spreken wij al snel over een turn key project. Dit is een project waarbij wij ervoor zorgen dat alles compleet gebruiksklaar wordt opgeleverd. Twinfloor is zelfs in staat om een lege bedrijfshal compleet in te richten met kantoorunits, sanitairgroepen, opslag- en productieruimten. Zo heeft u een aanspreekpunt voor uw complete inrichting.

Prijs van een entresolvloer

Wat kost een entresolvloer? Die vraag krijgen wij bijna dagelijks. Een kant-en-klaar antwoord is daar echter niet op te geven. Dit is vrij eenvoudig te verklaren door het feit dat, geen enkele entresol standaard is. De afmetingen, draagvermogens en accessoires van entresolvloeren verschillen altijd per situatie en dat heeft direct effect op de totale investering.

Op basis van ruim 40 jaar ervaring, zijn wij echter wel in staat om u snel een eerste prijsindicatie te geven. Wist u trouwens dat de terugverdientijd van entresolvloeren in de meeste gevallen rond de twee jaar ligt? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en investeringskosten voor uw situatie? Neem dan gerust contact op.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL ENTRESOLVLOEREN VOOR