ETAGEVLOER

Ruimte verdubbelen, kosten halveren

Heeft u behoefte aan meer ruimte in uw bedrijfspand of wilt u gewoonweg de beschikbare ruimte efficiënter benutten? Door het plaatsen van een etagevloer beschikt u snel over extra vierkante meters – en dat voor een voordelige prijs. Vergelijkt u de investeringskosten en de impact maar eens met een verhuizing of het huren van een extra bedrijfsruimte.

Een etagevloer is overal toepasbaar

Twinfloor heeft ruim 40 jaar ervaring met het leveren van modulaire etagevloeren. Onze stalen vloeren zijn veelzijdig en nagenoeg overal toepasbaar. Zo kunt u de etagevloer voor de opslag van goederen gebruiken maar ook om een kantoor-, kantine- of archiefruimte mee te creëren. Daarnaast worden onze verdiepingsvloeren ook toegepast in de sport- en fitnessbranche en in winkels en showrooms.

Een etagevloer speciaal op maat gemaakt

Elke etagevloer (ook vaak entresolvloer of tussenvloer genoemd) wordt op maat geleverd. Bij het ontwerp houden we rekening met uw specifieke wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afmetingen, de overspanningen, de posities van kolommen, de trappen, de leuningconstructie en het draagvermogen. Uiteraard zorgen onze engineers er ook voor dat uw etagevloer tevens aan alle wettelijke eisen voldoet.

Ook voor Turn Key projecten beschikbaar

De etagevloeren van Twinfloor laten zich uitstekend combineren met de magazijn-/ opslagsystemen, de wandsystemen en de systeemplafonds uit ons leveringsprogramma. Zo is het zelfs mogelijk om een volledige lege bedrijfshal compleet in te delen zoals u dat wilt. Twinfloor is dus in staat om een compleet project van A tot Z te verzorgen.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN ETAGEVLOEREN

Flexibel én duurzaam

Een Twinfloor etagevloer blijft te allen tijde flexibel inzetbaar. Een uitbreiding is meestal snel en eenvoudig te realiseren en gaat uw bedrijf verhuizen? Dan neemt u de vloer gewoon mee. Zo blijft de duurzame verdiepingsvloer zijn waarde behouden en worden de materialen slim hergebruikt.

Snelle montage

Twinfloor beschikt over deskundige montage teams die de etagevloeren razendsnel en vakkundig monteren. Zo hebben de montagewerkzaamheden een minimale impact op uw dagelijkse werkzaamheden.

Advies en offerte op maat

Wilt u een extra etage in uw bedrijfspand aanbrengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij inventariseren graag uw wensen en komen vervolgens met een doordacht advies en uiteraard een kloppende offerte.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL ETAGEVLOEREN VOOR