KANTOORUNIT

Zo snel creëer je een afgeschermde werkplek in een bedrijfshal

De ideale kantoorunit voor in een bedrijfshal

Met een modulaire kantoorunit in een bedrijfshal creëer je snel extra ruimte. Deze ruimte is ideaal te gebruiken voor een kantoor, kantine, archief of een afgeschermde werkplaats.

Op zoek naar extra inpandige bedrijfsruimte

Veel bedrijven worstelen met hun beschikbare ruimte. In de loop van de tijd veranderen hun activiteiten, komt er meer personeel bij of krijgt men meer voorraad. Verhuizen naar een groter pand is ingrijpend en financieel vaak niet aantrekkelijk. De oplossing voor het ruimteprobleem is het optimaal benutten van de bestaande inpandige ruimte.

Kantoorunit op en/ of onder een verdiepingsvloer

Twinfloor is al ruim 40 jaar de specialist in verdiepingsvloeren/ entresolvloeren. Deze systeemvloeren vormen een solide basis om er een kantoorunit op (of eronder) te plaatsen. In het geval dat er een kantoorunit op de verdiepingsvloer komt, dan blijft de ruimte op de begane grond beschikbaar voor opslag of andere activiteiten. Omgekeerd zien we echter ook, dat er een afgesloten kantoorruimte onder de (tussen)vloer wordt gebruikt. De extra oppervlakte bovenop de verdiepingsvloer is dan voor andere doeleinden te gebruiken.

Iedere kantoor unit is maatwerk

Twinfloor levert maatwerkoplossing voor bedrijven, organisaties en (overheids)instellingen. Bij ieder ontwerp houden onze Project Engineers standaard rekening met het gebruiksdoel. De verschillen tussen de projecten zijn dan ook zeker niet gering. Een verdiepingsvloer met bijvoorbeeld een modulaire unit voor kantoorgebruik of voor een afgeschermd onderdelenmagazijn, vraagt immers om totaal verschillende specificaties. Denk alleen maar eens aan de verschillen in omgevingsgeluid, lichtinval, temperatuur en brandwerendheid.

Uitstraling en afwerkingsniveau

Door het toepassen van verschillende uitvoeringen wand- en plafondsystemen kan de uitstraling per kantoorunit verschillen. Dit varieert van puur functioneel tot een kunnen zeer luxueuze uitstraling. Andere keuzemogelijkheden zijn er op het gebied van verlichting, ramen en deuren en de vloerafwerking. Indien gewenst levert Twinfloor de (kantoor) unit volledig Turn-Key op. Zo is er altijd een unit die past bij het bedrijf en het beschikbare budget.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN EN KANTOORUNITS

Comfortabel werken

Gebruikers van de inpandige Twinfloor units ervaren hun werkplek als zeer comfortabel. De akoestiek, de verlichting, een trillingvrije ondergrond (voor bijvoorbeeld beeldschermen) en het juiste binnenklimaat zorgen hiervoor.

Toepassingen voor de multifunctionele units

 • Kantoorruimte
 • Kantineruimte
 • Archiefruimte
 • Productieruimte
 • Cleanroom
 • HACCP-ruimte
 • Uitgifteruimte
 • Magazijnruimte

Advies en offerte

Bent u ook op zoek naar een kantoorunit om extra werkplekken te creëren?  Of heeft u voor andere doeleinden behoefte aan een afgeschermde ruimte binnen uw bedrijfshal? De adviseurs van Twinfloor adviseren u graag. Het optimaal benutten van iedere beschikbare m3 is hun specialiteit. Zelfs wanneer er inpandig geen mogelijkheden meer zijn, dan biedt het buitenterrein vaak nog slimme oplossingen. Maak dus gerust een vrijblijvende afspraak of vraag direct een offerte aan!

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Snel te realiseren
 3. Lage kosten per m3
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Voordeliger dan verhuizen of (aan)bouwen
 6. Flexibel en modulair
 7. Op maat geleverd
 8. Turn Key
 9. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL ENTRESOLVLOEREN VOOR