KANTOORUNIT

Zo snel creëer je een afgeschermde werkplek in een bedrijfshal

De ideale kantoorunit voor in een bedrijfshal

Een kantoor bouwen in een loods was nooit zo gemakkelijk als met een modulaire kantoorunit. Met de modulaire unit creëer je snel extra ruimte in een bedrijfshal. Deze ruimte is ideaal te gebruiken voor een kantoor, kantine, archief of een afgeschermde werkplaats. De mogelijkheden van deze luxe kantoorunits zijn eindeloos.

Een inpandig kantoor laten bouwen?

Veel bedrijven worstelen met hun beschikbare ruimte. In de loop van de tijd veranderen hun activiteiten, komt er meer personeel bij of men krijgt meer voorraad. Verhuizen naar een groter pand is ingrijpend en financieel vaak niet aantrekkelijk. De oplossing voor het ruimteprobleem is het optimaal benutten van de bestaande inpandige ruimte doormiddel van bijvoorbeeld een mobiele kantoorunit.

Een prefab kantoorunit biedt veel voordelen

Twinfloor richt je bedrijfsruimte in met duurzame modulaire systemen. De benodigde materialen worden vooraf op maat geproduceerd, waardoor de montage op locatie vlotter (en voordeliger) verloopt. Zo beperken we de overlast tijdens het plaatsen van een prefab kantoorunit tot een minimum. Naast de korte bouwtijd is flexibiliteit een ander voordeel. De kantoorunit later uitbreiden, verkleinen, opnieuw indelen of verhuizen biedt de mogelijkheid om aan jouw veranderende wensen te voldoen. Lees meer over de prefab kantoorunit van Twinfloor.

Kantoorunit op en/of onder een verdiepingsvloer

Twinfloor is al ruim 40 jaar de specialist in verdiepingsvloerenentresolvloeren. Deze systeemvloeren vormen een solide basis om er een kantoorunit op (of eronder) te plaatsen. In het geval dat er een kantoorunit op de verdiepingsvloer komt, blijft de ruimte op de begane grond beschikbaar voor opslag of andere activiteiten. Omgekeerd zien we echter ook, dat er een afgesloten kantoorunit onder de (tussen)vloer wordt geplaatst. De extra oppervlakte bovenop de verdiepingsvloer is dan voor andere doeleinden te gebruiken.

 

Iedere kantoorunit is maatwerk

Twinfloor levert maatwerkoplossing voor bedrijven, organisaties en (overheids)instellingen. Bij ieder ontwerp houden onze Project Engineers standaard rekening met het gebruiksdoel en jouw specifieke wensen. Van de lengte, breedte, hoogte, indeling, uitstraling tot de inrichting, jij hebt de volledige keuzevrijheid. Denk bijvoorbeeld aan een luxe kantoorunit met toilet of meerdere kantoorunits aan elkaar verbonden.

 

Invloed van de omgeving op de kantoorunit

De (maatwerk)projecten die wij realiseren zijn dus zeer divers. Een modulaire kantoorunit voor een rustige omgeving of juist een geïsoleerde kantoorunit voor een productieomgeving met veel lawaai van machines, vraagt immers om totaal verschillende specificaties. Denk alleen maar eens aan de verschillen in omgevingsgeluid, lichtinval, thermische isolatie en brandwerendheid.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN EN KANTOORUNITS

Uitstraling en afwerkingsniveau

Door het toepassen van verschillende uitvoeringen wand- en plafondsystemen kan de uitstraling per kantoorunit verschillen. Dit varieert van puur functioneel tot een zeer luxueuze uitstraling. Voor de één volstaat een standaard prefab kantoorunit scheidingswand, terwijl de ander liever voor een luxe glazen wand of een wandsysteem met een extra hoge isolatiewaarde kiest. Andere keuzemogelijkheden zijn er op het gebied van verlichting, kozijnen, ramen en deuren en de vloerafwerking. Indien gewenst levert Twinfloor de kantoorunit volledig Turn-Key op. Zo is er altijd een kantoorunit die bij jouw bedrijf en het beschikbare budget past.

 

Comfortabel werken

Gebruikers van de inpandige multifunctionele kantoorunits of industriële kantoorunits ervaren hun werkplek als zeer comfortabel. De akoestiek, de verlichting, een trillingvrije ondergrond (bijvoorbeeld belangrijk bij beeldschermen) en het juiste binnenklimaat in de luxe kantoorunits zorgen hiervoor.

 

Toepassingen voor de multifunctionele kantoorunits

 • Kantoorruimte
 • Spreekkamer of vergaderruimte
 • Leslokaal
 • Kantineruimte
 • Archiefruimte
 • Sanitairgroepen
 • Productieruimte
 • Afgeschermd onderdelenmagazijn
 • Cleanroom
 • HACCP-ruimte
 • Uitgifteruimte
 • Magazijnruimte

 

Advies en offerte

Ben jij ook op zoek naar een luxe kantoorunit om bijvoorbeeld flexibele werkplekken te creëren? Of heb je wellicht voor andere doeleinden behoefte aan een afgeschermde ruimte binnen jouw bedrijfshal? De adviseurs van Twinfloor adviseren je graag. Het optimaal benutten van iedere beschikbare m3 is hun specialiteit. Zelfs wanneer er inpandig geen mogelijkheden meer zijn, dan biedt het buitenterrein vaak nog slimme oplossingen. Maak dus gerust een vrijblijvende afspraak of vraag direct een offerte aan. Onze specialisten staan voor je klaar met een professioneel advies!

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Snel te realiseren
 3. Lage kosten per m3
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Voordeliger dan verhuizen of (aan)bouwen
 6. Flexibel en modulair
 7. Op maat geleverd
 8. Turn Key
 9. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL ENTRESOLVLOEREN VOOR