MAGAZIJNVLOER

Meer ruimte om te ondernemen

Magazijnvloer

Staat uw magazijnvloer vol en kunt u geen kant meer op?

Een overvolle magazijnvloer betekent niet per definitie dat u ingrijpend moet gaan verbouwen of verhuizen. Het is wellicht mogelijk om uw magazijnruimte efficiënter in te delen! De Twinfloor® adviseur kijkt graag samen met u naar de interne (of externe) mogelijkheden. Heeft u er wel eens aan gedacht om de volledige pandhoogte te benutten? Bijvoorbeeld door een tweede etage in uw magazijnruimte aan te brengen. Door het plaatsen van een entresolvloer (ook wel verdiepingsvloer genoemd) verdubbeld u het vloeroppervlak van uw magazijn.

Zijn er nog andere oplossingen om efficiënter met uw bedrijfsruimte om te gaan? Jazeker, met specifieke magazijnstellingen kunt u uw goederen / onderdelen compacter en overzichtelijker opbergen. Dat komt de werkvreugde ook nog eens ten goede!

Is er inpandig geen ruimtewinst meer te behalen dan biedt het buitenterrein vaak nog mogelijkheden. Twinfloor plaatst (weerbestendige) magazijnstellingen en overkappingen. Met deze buitenopslagsystemen beschikt u niet alleen over meer opslagcapaciteit maar ook over een opgeruimd terrein.

Zo heeft Twinfloor® alles in huis om ervoor te zorgen dat uw overvolle magazijnvloer weer toegankelijk wordt. Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

De 9 kenmerken van Twinfloor®

  1. Tot 30% goedkoper dan traditionele bouw
  2. Maatwerk tegen een scherpe prijsstelling
  3. Rechtstreeks van de Nederlandse fabriek
  4. Korte levertijden
  5. Modulair systeem
  6. 5 jaar garantie op constructie en montage
  7. Levering in uw huiskleur is mogelijk
  8. Talrijke accessoires leverbaar
  9. Indien nodig, hulp bij aanvraag bouwvergunning

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN