LEUNINGCONSTRUCTIE VOOR ENTRESOLVLOEREN

De Twinfloor leuningconstructie voor entresolvloeren zorgt voor een veilige valbeveiliging tussen de etage en de open ruimte. Personen kunnen hierdoor niet van de entresol vallen en goederen kunnen er niet onbedoeld vanaf schuiven. De ARBO-regelgeving (AI14) verplicht het gebruik van een leuning die aan de geldende constructie-eisen voldoet.

Waar bestaat een leuningconstructie uit?

De metalen leuningconstructie voor Twinfloor entresolvloeren vormt een goed doordacht geheel. Ze bestaat uit kolommen, handrailing, knierailing en een schoprand. De schoprand biedt niet alleen bescherming tegen vallende voorwerpen, die onverhoopt van de vloer zouden kunnen schuiven. Vanaf de open zijde gezien, zorgt de schoprand ook voor een zeer nette afwerking van de entresolvloer.

Metalen leuning op maat

Twinfloor leuningconstructie wordt optioneel bij entresolvloeren meegeleverd. Projectafhankelijk bekijken wij waar leuning, palletopzetplaatsen en trappen noodzakelijk of wenselijk zijn. Alle accessoires worden precies op maat geleverd. Meestal doen we dat in de standaardkleuren RAL 7016 en 5010. Andere RAL-kleuren zijn in overleg mogelijk. Leuningconstructies en andere accessoires zijn overigens ook los te bestellen. Bijvoorbeeld voor uitbreidingen of reparaties.

Andere soorten leuningconstructie/ valbeveiliging

Waar in magazijnen en productieomgevingen veelal de standaard leuningconstructie wordt toegepast, kiezen klanten in andere sectoren vaak voor een ander type leuning.

Voor een kantoor, winkel of sportschool gelden soms andere wettelijke normen of ze vragen om een andere uitstraling. Een metalen leuningconstructie gecombineerd met gaaselementen of met glaspanelen, het zijn slechts enkele voorbeelden van hetgeen wij in die sectoren leveren.

Weer een andere mogelijkheid om de openzijde van een entersolvloer af te werken, is het plaatsen van een systeemwand. Dit gebeurt veel bij kantoortoepassingen of bij het gebruik als kantineruimte, archief en spreekkamer. De systeemwand kan desgewenst worden voorzien van kozijnen of complete glaspanelen.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN ENTRESOLVLOEREN

Offerte aanvragen

Een Twinfloor leuningconstructie (bij)bestellen is eenvoudig. Onze adviseurs helpen u graag bij het berekenen en samenstellen van de leuning. Wilt u de materialen zelf monteren of laat u dat liever door ons montage team verzorgen? Bel met 076 88 79 901 of vul het antwoordformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL ENTRESOLVLOEREN VOOR