LEUNINGCONSTRUCTIE VOOR VERDIEPINGSVLOEREN

Leuningconstructie voor verdiepingsvloeren is snel en in vele maten leverbaar. De metalen leuningconstructie wordt aan de open zijden van de verdiepingsvloer geplaatst, zodat personen niet naar beneden kunnen vallen. De sterke leuningconstructie voorkomt tevens dat goederen van de vloer af kunnen vallen. Zo kunnen mensen op een lager gelegen etage of begane grond veilig en zorgeloos werken.

Veilig gebruik van verdiepingsvloeren

Om de veiligheid van werknemers te kunnen waarborgen is het aanbrengen van een deugdelijke leuningconstructie verplicht. Zo voldoet deze aan alle constructie-eisen die gelden voor staal (Eurocode 3) en hout (Eurocode 5). Het is ook vanzelfsprekend dat Twinfloor voldoet aan de eisen, zoals die zijn omschreven in de ARBO-regelgeving AI14.

Componenten van de sterke stalen leuningconstructie

Naast de kolommen bestaat de Twinfloor leuningconstructie voor verdiepingsvloeren uit een handrail, knierail en een schoprand. De schoprand heeft een dubbele functie. Enerzijds om te voorkomen dat kleine voorwerpen naar beneden kunnen vallen. Anderzijds is het een zeer fraaie afwerking van de kopse kanten van de vloerpanelen.

Kleuren van de stalen leuning

Twinfloor werkt met enkele standaardkleuren waaronder RAL 7016 en 5010. Daarnaast is iedere andere gewenste RAL-kleur leverbaar. Wilt u de leuningconstructie op uw interieur of huisstijl afstemmen? Geen probleem dit behoort eveneens tot de mogelijkheden!

Een handige opening in de leuningconstructie

Om goederen van de ene naar de andere etage te verplaatsen, wordt de leuningconstructie onderbroken. Tussen beide leuningdelen plaatst Twinfloor vervolgens een palletopzetplaats. Het op- en afzetten van goederen gebeurt hierdoor eenvoudig en veilig. Palletopzetplaatsen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Welk type men ook kiest, ze sluiten allemaal naadloos aan op de metalen leuningconstructie.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN

Maatwerk leuningconstructie voor verdiepingsvloeren

Twinfloor biedt u niet alleen een keuze in maatvoering en kleur van de leuning. Naast de metalen leuning zijn ook compleet andere leuningsoorten leverbaar. Zo vragen bijvoorbeeld toepassingen in showrooms, winkels en sportscholen om een ander type leuningconstructie. Dat kan bijvoorbeeld zijn door een afwijkende regelgeving of vanuit optische overwegingen.

Voorkom valgevaar met de juiste leuning

Heeft u interesse in een leuningconstructie voor uw magazijn of bedrijfspand? Voorkom valgevaar en vraag nu direct een offerte aan. Onze adviseurs helpen u graag! Bel met 076 88 79 901 of vul het onderstaande antwoordformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL VERDIEPINGSVLOEREN VOOR