MAGAZIJNSTELLINGEN

Oersterk en flexibel
Twinfloor / Magazijnstellingen
Archiefstelling
Bakschapstelling
Bandenstelling
Draagarmstelling
Doorrolstelling
Grootvakstelling
Haspelstelling
Inrijstelling
Legbordstelling
Mammoetstelling
Palletstellingen

Magazijnstellingen

Oersterk en flexibel

Twinfloor® helpt u graag bij het bepalen van het juiste type magazijnstelling. Afhankelijk van de goederen die u wilt opslaan, uw orderpicking en de mate van flexibiliteit bieden wij (merk)onafhankelijk de meest geschikte magazijnstelling(en) voor uw opslag-/bedrijfsruimte.

Met name de flexibiliteit van een magazijnstelling speelt een steeds grotere rol bij een moderne logistieke inrichting. Het gedrag van de afnemer verandert immers snel, bedrijven groeien of krimpen en verpakkingseenheden wijzigen met regelmaat. Dit vraagt om een vooruitziende blik en geavanceerde opslagsystemen.

Binnen het complete assortiment (standaard of maatwerk) magazijnstellingen biedt Twinfloor u nagenoeg onbeperkt oplossingen voor de opslag van kleine, volumineuze, lichte, zware en lange goederen.

Om tot de meest optimale en veilige inrichtingskader van uw magazijnruimte te komen, worden de verschillende magazijnstellingen (eventueel aangevuld met een verdiepingsvloer) vaak gecombineerd. Zo biedt Twinfloor® voor iedere situatie en branche een passende oplossing. Of het nu om de inrichting van een archiefruimte, bandenopslagruimte of een compleet distributiecentrum / warehouse gaat, daag een van onze gespecialiseerde adviseurs uit om rendement uit uw magazijnstellingen te halen!

De 9 kenmerken van Twinfloor®

  1. Tot 30% goedkoper dan traditionele bouw
  2. Maatwerk tegen een scherpe prijsstelling
  3. Rechtstreeks van de Nederlandse fabriek
  4. Korte levertijden
  5. Modulair systeem
  6. 5 jaar garantie op constructie en montage
  7. Levering in uw huiskleur is mogelijk
  8. Talrijke accessoires leverbaar
  9. Indien nodig, hulp bij aanvraag bouwvergunning

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN, OVERKAPPINGEN EN MAGAZIJNSTELLINGEN