MAGAZIJNSTELLINGEN

Oersterk en flexibel
Archiefstelling
Bakschapstelling
Bandenstelling
Draagarmstelling
Doorrolstelling
Grootvakstelling
Inrijstelling
Legbordstelling
Mammoetstelling
Palletstellingen

Magazijnstellingen zijn leverbaar in vele soorten en maten. Twinfloor® helpt u graag met het kiezen van het juiste type magazijnstelling. De goederen die u wilt opslaan hebben vaak een specifieke magazijnstelling nodig. Daarnaast is het voor uw orderpicking nodig om de juiste entresolvloeren of verdiepingsvloeren te installeren zodat zei makkelijk toegang hebben tot de een magazijnstelling. Om een dergelijke mate van flexibiliteit te garanderen bieden wij, geheel onafhankelijk, de meest geschikte magazijnstellingen voor uw magazijnruimte/ warehouse.

Oersterk en flexibel

Twinfloor® helpt u graag bij het bepalen van het juiste type magazijnstelling. Afhankelijk van de goederen die u wilt opslaan, uw orderpicking en de mate van flexibiliteit bieden wij, merk onafhankelijk, de meest geschikte magazijnstellingen en verdiepingsvloeren voor uw opslag-/bedrijfsruimte.

Met name de flexibiliteit van een magazijnstelling in combinatie met een verdiepingsvloer speelt een steeds grotere rol bij een moderne logistieke inrichting. Het gedrag van de afnemer verandert immers snel, bedrijven groeien of krimpen en verpakkingseenheden wijzigen met regelmaat. Dit vraagt om een vooruitziende blik en geavanceerde magazijnstellingen en opslagsystemen.

Magazijnstelling verhoogt flexibiliteit

Om zo flexibel mogelijk te werken speelt een magazijnstelling een grote rol. Magazijnstellingen zijn dan ook onmisbaar voor een moderne logistieke inrichting. De wensen van de klant kunnen in rap tempo veranderen. Bedrijven veranderen, fuseren of worden kleinschaliger en het verpakkingsteam verandert regelmatig. Om hierop in te spelen moet je zorgen dat je de juiste magazijnstellingen en verdiepingsvloeren in huis hebt

Soorten magazijnstellingen

Bent u op zoek naar een magazijnstelling voor de opslag van pallets? Of juist een magazijnstelling voor kleine onderdelen? Misschien wel een magazijnstelling voor extreem lange of zware goederen? Welke soort magazijnstelling u ook zoekt, Twinfloor levert (nagenoeg) alle soorten magazijnstellingen. Heeft u zeer specifieke wensen? Dan leveren wij zelfs betaalbare magazijnstelling oplossingen op maat!

Binnen het complete assortiment (standaard of maatwerk) magazijnstellingen biedt Twinfloor u nagenoeg onbeperkt magazijnstelling oplossingen voor de opslag van kleine, volumineuze, lichte, zware en lange goederen.

Complete magazijninrichting

In de praktijk zien we vaak dat er in magazijnen meerdere soorten goederen worden opgeslagen. De magazijnstellingen die wij leveren zijn uitstekend met elkaar te combineren. Ook het aanbrengen van een etagevloer op een magazijnstelling is mogelijk. Dit komt bijvoorbeeld regelmatig voor bij legbordstellingen en bakschapstellingen. In een dergelijk geval spreken we over een ‘overvloering’ van magazijnstellingen.

Om tot de meest optimale en veilige inrichtingskader van uw magazijnruimte te komen, worden de verschillende magazijnstellingen (eventueel aangevuld met een verdiepingsvloer) vaak gecombineerd. Zo biedt Twinfloor® voor iedere situatie en branche een passende oplossing. Of het nu om de inrichting van een archiefruimte, bandenopslagruimte of een compleet distributiecentrum/ warehouse gaat, daag een van onze gespecialiseerde adviseurs uit om rendement uit uw magazijnstellingen te halen!

Montage van magazijnstellingen

Twinfloor beschikt over vaste en efficiënt werkende montageploegen die uw magazijnstellingen (en verdiepingsvloeren) installeren. Dit gebeurt met een minimum aan overlast voor uw bedrijfsvoering en conform de veiligheidseisen. Liever zelf monteren uw magazijnstelling of verdiepingsvloer installeren? Ook dat is mogelijk!

Veilige magazijnstelling

De veiligheid van uw medewerkers staat natuurlijk met stip bovenaan. Waarschijnlijk gevolgd door het voorkomen van schade aan uw goederen. Ongelukken en schade willen we natuurlijk hoe dan ook voorkomen. De verschillende magazijnstellingen die wij leveren voldoen altijd aan alle wettelijke veiligheidseisen. Daarnaast levert Twinfloor aanvullende accessoires, zoals aanrijdbeveiligingen en doorvalbeveiligingen. Bij een onverhoopte schade helpt onze serviceafdeling met een professioneel herstel van uw magazijninstallatie.

Advies bij de inrichting van uw magazijn

Een magazijnstelling is veel meer dan ‘slechts’ een aantal stalen en houten componenten. Ieder type magazijnstelling is technisch doordacht, geheel afgestemd op het soort goederen dat u wilt opslaan. Efficiency, veiligheid en gebruiksgemak zijn daarbij de voornaamste uitgangspunten.

Om tot de meest optimale indeling van uw magazijnruimte te komen, staan onze ervaren adviseurs voor u klaar. Wilt u ook het optimale rendement uit uw magazijnruimte halen? Bel voor het maken van een afspraak met 076 88 79 901 of vul het antwoordformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

De 9 kenmerken van Twinfloor®

  1. Tot 30% goedkoper dan traditionele bouw
  2. Maatwerk tegen een scherpe prijsstelling
  3. Rechtstreeks van de Nederlandse fabriek
  4. Korte levertijden
  5. Modulair systeem
  6. 5 jaar garantie op constructie en montage
  7. Levering in uw huiskleur is mogelijk
  8. Talrijke accessoires leverbaar
  9. Indien nodig, hulp bij aanvraag bouwvergunning

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN, OVERKAPPINGEN EN MAGAZIJNSTELLINGEN