ARCHIEFSTELLINGEN

Efficiënt en overzichtelijk

Archiefstellingen, efficiënt en overzichtelijk

Twinfloor® biedt met diverse archiefstellingen een oplossing voor het overzichtelijk en efficiënt opslaan van uw dossiers / archiefstukken. Binnen het complete leverprogramma treft u zowel statische als verrijdbare archiefstellingen. Iedere situatie vraagt nu eenmaal om een passende oplossing. Heeft u behoefte aan een archiefstelling voor kleine hoeveelheden dossiers of heeft u te maken met specialistische archiefopslag? Er zijn verschillende mogelijkheden en typen stellingen voor uw archiefstukken:

Statische archiefstelling

Veel bedrijven of instellingen zijn bekend met de archiefstelling voor de opslag van dossiers en andere archiefstukken. Twinfloor® beschikt over een leverprogramma met diverse typen en merken archiefstellingen. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de statische- en verrijdbare archiefstelling. In veel situaties bieden statische archiefstellingen/-rekken betaalbare ruimte om uw documenten efficiënt op te slaan. Deze stellingen zijn eenvoudig aanpasbaar, verplaatsbaar en uit te breiden. De legborden zijn in hoogte verstelbaar en er is ruime keuzemogelijkheid in dieptematen en draagvermogens. Kunt u de volledige hoogte van uw bedrijfspand benutten? Dan behoort een archiefstellingen met meerdere verdiepingen bijna zeker tot de mogelijkheden.

Verrijdbare archiefstelling

Ook voor dossiers en andere archiefstukken heeft Twinfloor® het juiste type archiefstelling in huis. De verrijdbare archiefstellingen, ook wel verrijdbare archiefrekken of rolkasten genoemd, bieden extra opslagcapaciteit ten opzichte van statischearchiefstellingen. Een verrijdbare archiefstelling staat voor efficiënt ruimtegebruik (tot wel 200% meer capaciteit) door het ontbreken van meerdere gangpaden. Wat de afmetingen van uw archiefruimte ook zijn of waar deze zich ook bevindt, gebruiksgemak staat in alle gevallen voorop. Snel toegang tot alle dossiers is immers een vereiste. De Twinfloor® adviseurs en engineers houden bij het inrichtingsvoorstel rekening met uw specifieke wensen maar bijvoorbeeld ook met; regelgeving, verlichting, brandveiligheid, temperatuur en luchtvochtigheid.Wilt u uw statische of verrijdbare archiefstellingen op een verdiepingsvloer of entresolvloer plaatsen? Geen probleem, Twinfloor® biedt met de Twinfloor verdiepingsvloer een extreem stabiele etage voor uw archiefruimte. Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak met de Twinfloor® adviseur!

De 9 kenmerken van Twinfloor®

  1. Tot 30% goedkoper dan traditionele bouw
  2. Maatwerk tegen een scherpe prijsstelling
  3. Rechtstreeks van de Nederlandse fabriek
  4. Korte levertijden
  5. Modulair systeem
  6. 5 jaar garantie op constructie en montage
  7. Levering in uw huiskleur is mogelijk
  8. Talrijke accessoires leverbaar
  9. Indien nodig, hulp bij aanvraag bouwvergunning

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN ARCHIEFSTELLINGEN

076 88 79 701 | info@twinfloor.nl