DOORROLSTELLINGEN

Logistiek op rolletjes

Doorrolstelling, logistiek op rolletjes

De doorrolstelling is een veel toegepast type magazijnstelling. Met name bij goederen op pallets met een hoge omloopsnelheid en die volgens het FIFO-principe (First-In-First-Out) worden opgeslagen. De pallets (of bakken) worden achter elkaar op het metalen rollensysteem geplaatst. Doorrolstellingen van Twinfloor staan garant voor een grote toegankelijkheid en zeer efficiënt gebruik van uw beschikbare ruimte door het ontbreken van gangpaden. Praktisch is ook de scheiding tussen de bevoorradings- en orderpickzijde. Daarnaast worden de transporttijden ook nog eens beperkt.

Een doorrolstelling voor groot en klein

Per merk / fabrikant van de doorrolstelling verschillen de specificaties en kenmerken. Twinfloor® adviseert u onafhankelijk. Samen met u maakt Twinfloor® de juiste keuze en installeert de doorrolstellingen exact op maat. Tijdens de gebruiksfase kunt u voor vragen en onderhoud natuurlijk bij de aftersales afdeling terecht.

Doorrolstellingen zijn er niet alleen voor palletopslag maar ook voor kleine verpakkingseenheden.

Om te bepalen of een doorrolstelling het ideale opslagsysteem voor uw organisatie is, helpt Twinfloor® u graag met het juiste advies. Maak nu een afspraak met de adviseur, hij zal u graag een bezoek brengen.

De 9 kenmerken van Twinfloor®

  1. Tot 30% goedkoper dan traditionele bouw
  2. Maatwerk tegen een scherpe prijsstelling
  3. Rechtstreeks van de Nederlandse fabriek
  4. Korte levertijden
  5. Modulair systeem
  6. 5 jaar garantie op constructie en montage
  7. Levering in uw huiskleur is mogelijk
  8. Talrijke accessoires leverbaar
  9. Indien nodig, hulp bij aanvraag bouwvergunning

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN DOORROLSTELLINGEN

076 88 79 701 | info@twinfloor.nl