LEGBORDSTELLINGEN

Twinfloor biedt u een oersterke legbordstelling

Twinrack, de oersterke legbordstelling

Een legbordstelling biedt opslagruimte voor al uw handzame goederen / verpakkingen. Binnen het leveringsprogramma van Twinfloor® treft u een enorme diversiteit aan soorten en merken van dit type magazijnstelling.

Voor velen is de Twinrack legbordstelling verreweg de bekendste in zijn soort. Deze klassieker onder de legbordstellingen biedt reeds duizenden Europese bedrijven aantoonbare voordelen. Kenmerkend voor Twinrack® zijn o.a. de stalen draagbuizen, die zorgen voor een zeer hoog draagvermogen van de legborden. De draagplateau’s zijn zelfs opstapbaar voor de orderpicker. Probeert u dat maar eens met een ander systeem! Twinrack® legbordstellingen worden geheel naar uw wensen geleverd met een diepte van 300 mm tot 2.400 mm. Naast Twinrack levert Twinfloor® vele andere legbordstellingen waaronder het Dimax systeem en de SL-series.

Legbordstellingen met een etagevloer

Wilt u de volledige hoogte van uw bedrijfspand benutten? Ook dat kan doordat u op de meeste legbordstellingen een of meerdere niveaus kunt plaatsen. Zo ontstaat er telkens een nieuwe etagevloer.

De (merk)onafhankelijkheid van de Twinfloor® adviseur stelt hem in staat om altijd de meest optimale legbordstelling aan te bieden. Vanzelfsprekend vormen uw wensen het uitgangspunt om tot de meest efficiënte en flexibele oplossing voor uw bedrijfsruimte te komen? Benieuwd wat de beste oplossing voor uw situatie is? Maak dan een vrijblijvende afspraak of neem eerst contact op voor aanvullende informatie.

De 9 kenmerken van Twinfloor®

  1. Tot 30% goedkoper dan traditionele bouw
  2. Maatwerk tegen een scherpe prijsstelling
  3. Rechtstreeks van de Nederlandse fabriek
  4. Korte levertijden
  5. Modulair systeem
  6. 5 jaar garantie op constructie en montage
  7. Levering in uw huiskleur is mogelijk
  8. Talrijke accessoires leverbaar
  9. Indien nodig, hulp bij aanvraag bouwvergunning

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN LEGBORDSTELLINGEN

076 88 79 701 | info@twinfloor.nl