PALLETSTELLINGEN

Doordacht, flexibel en veilig, de unieke palletstelling

Doordacht, flexibel en veilig, de unieke palletstelling

De palletstelling is de meest bekende en gebruikte magazijnstelling binnen het moderne magazijn of warehouse. Onze palletstelling wordt snel en flexibel opgebouwd en bestaan uit staanderframes en horizontaal verstelbare liggerparen.

Bij het aanbieden en plaatsen van deze palletstellingen houdt Twinfloor® altijd rekening met verschillende eisen en factoren. Dat zijn uiteraard niet alleen de wettelijke veiligheids- en kwaliteitseisen. De keuze voor een door Twinfloor® geleverd merk of type palletopslagsysteem komt voor een belangrijk deel tot stand op basis van uw bedrijfssituatie. De Twinfloor® adviseur heeft oog voor de manier van orderpicking, uw heftruck(s), laadeenheden, omloopsnelheid en tal van andere factoren die van belang zijn bij een voor u zo optimaal mogelijke inrichting.

Welk type palletstelling is geschikt voor uw situatie?

Kiest u straks voor een palletstelling of is een grootvakstellinginrijstelling of doorrolstelling wellicht geschikter in uw specifieke situatie? En welke veiligheidstoebehoren en accessoires zorgen voor een zorgeloos gebruik van uw opslagruimte?

Maak uw wensen kenbaar aan de Twinfloor® adviseur bij u in de regio. Dat maakt uw keuze straks een stuk eenvoudiger! Plan direct een adviesgesprek.

De 9 kenmerken van Twinfloor®

  1. Tot 30% goedkoper dan traditionele bouw
  2. Maatwerk tegen een scherpe prijsstelling
  3. Rechtstreeks van de Nederlandse fabriek
  4. Korte levertijden
  5. Modulair systeem
  6. 5 jaar garantie op constructie en montage
  7. Levering in uw huiskleur is mogelijk
  8. Talrijke accessoires leverbaar
  9. Indien nodig, hulp bij aanvraag bouwvergunning

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN PALLETSTELLINGEN

076 88 79 701 | info@twinfloor.nl