MEZZANINEVLOER

Creëer eenvoudig meerdere verdiepingen in uw bedrijfspand

Mezzanine vloer geeft bedrijven de ruimte

Een mezzanine vloer van Twinfloor wordt bedrijfsmatig toegepast in o.a magazijnen, showrooms, productieruimten, winkels, sportscholen en kantoren. Dat is niet voor niets, want met een mezzanine creëert u snel en betaalbaar een extra tussenverdieping, waardoor u uw beschikbare vloeroppervlakte razendsnel verdubbelt.

In Nederland noemen we een mezzanine vloer ook wel (systeem) entresolvloer, verdiepingsvloer of tussenvloer. Twinfloor is één van de grondleggers van dit type systeemvloeren. Al ruim 40 jaar produceren en leveren wij mezzanine vloeren voor klanten in Nederland en tal van andere Europese landen.

Wat is een mezzanine?

Wilt u antwoord op de vraag: wat is een mezzanine? Twinfloor vertelt het u graag. Het woord mezzanine is afgeleid van het Italiaanse woord ‘mezzano’ dat in het Italiaans ‘midden’ betekent. U kunt deze tussenvloer zien als een zelfdragende constructie die wordt gemonteerd tussen twee etagevloeren in. In principe is het gewoon een andere benaming voor een tussenvloer of entresolvloer.

In de geschiedenis werd een mezzanine vloer vooral in gebruik genomen door dienstverlenend personeel van rijke families. Dit was een afgesloten vertrek waar het personeel woonde. Maar ook op andere locaties dan een bedrijfspand wordt een mezzanine vloer vaak gebruikt. Zo doet een mezzanine dienst als een VIP-gedeelte bij sportstadions en theaters. Daarnaast maakt de horeca ook gebruik van mezzanine om extra ruimte te creëren in het pand en meer gasten te kunnen zetelen. U kunt een mezzanine dan ook vergelijken met een vide in een woning of een balkon in een woning.

Mezzanine vloer in het bedrijfsleven

Waar een mezzanine vloer op veel verschillende manieren wordt gebruikt, is deze type tussenvloer ook erg interessant voor het bedrijfsleven. De mezzanines van Twinfloor levert u meer ruimte op en is tegelijkertijd een duurzame investering. Deze systeemvloer is namelijk erg flexibel en ‘beweegt’ als het ware mee met de groei van uw bedrijf. Wanneer u wil uitbreiden met uw bedrijf kan dat op een redelijk eenvoudige manier. Het is zelfs mogelijk om de mezzanine vloer mee te verhuizen wanneer u uw intrek neemt in een ander en misschien wel groter bedrijfspand.

Een Twinfloor mezzanine vloer op maat

Elke branche en ondernemer heeft andere wensen en eisen. Deze zijn van veelal van persoonlijke aard, maar ze komen ook voort uit een specifieke regelgeving. Mede daarom levert Twinfloor een mezzanine altijd op maat. Onze ervaren engineers ontwerpen de etagevloer aan de hand van gebruikerswensen, toepassing en de Europese en lokale wetgeving. Ook accessoires, zoals trap(pen) en leuningconstructie worden daarin meegenomen.

De Twinfloor mezzanineconstructie bestaat grotendeels uit stalen componenten. De kolommen en hoofd- en kinderbalken, worden uitgevoerd in één van de standaard RAL-kleuren. Heeft u ze liever in een andere kleur? Bijvoorbeeld in de kleur van uw pand of huisstijl? Ook dat is mogelijk!

Werken met sterke vloerpanelen

Op de stalen constructie worden 38 mm dikke houten vloerpanelen bevestigd. Deze panelen hebben een harde persing en dat maakt ze bijzonder sterk. En witte melamine (kunststof laag) aan de onderzijde van het paneel zorgt voor een optimale weerkaatsing van het licht onder de mezzanine vloer. De bovenzijde van het vloerpaneel is naturel uitgevoerd en kan naar behoefte worden afgewerkt. Wanneer de situatie daarom vraagt, kunnen er ook metalen roostervloeren worden toegepast.

Vragen over mezzanine? Vraag het aan Twinfloor

Wilt u graag meer informatie over een mezzanine bij uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met Twinfloor. We geven u graag vrijblijvend advies om u te ondersteunen bij uw keuze voor dit type tussenvloer. Onze ervaren medewerkers kijken graag met u mee om alle mogelijkheden met u te communiceren.

Plan een afspraak via 076 88 79 701 of vul het antwoordformulier in.

De mogelijkheden van een mezzanine vloer

Een tussenvloer dat compleet is afgewerkt

Afhankelijk van uw situatie en gebruik is de tussenvloer naar wens af te werken. Heeft u bijvoorbeeld een leuningconstructie met een palletopzetplaats nodig? Of wilt u een afgesloten archief-, werk-, kantoor- of kantineruimte op of onder uw mezzanine creëren? In dat geval kunnen wij de wand- en plafondsystemen direct in de offerte voor u opnemen. Twinfloor biedt niet voor niets een turn key aanpak!

Het plaatsen van een mezzanine vloer

Een Twinfloor mezzanine is een modulaire vloer. Onze ervaren montageteams zijn in staat om de vloer snel op te bouwen. Een korte opbouwperiode is gunstig voor de montagekosten en zorgt ook nog eens voor een minimaal effect op uw dagelijkse bedrijfsvoering. Dit laatste is vooral prettig wanneer uw business gewoon door moet blijven draaien.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN ETAGEVLOEREN

Aanpassen of verhuizen: met een mezzanine is dat geen probleem

Zijn er in de toekomst aanpassingen of uitbreidingen gewenst? Dan kan dat bij Twinfloor. Verhuizen of aanpassen: niks is te gek wanneer u een mezzanine heeft. Daarmee is het investeren in een mezzanine niet alleen kostenefficiënt maar ook nog eens duurzaam.

Ook uw pandhoogte benutten? Neem contact met ons op!

Wilt u de volledige inhoud van uw bedrijfspand optimaal benutten? Wellicht biedt het plaatsen van een mezzanine direct uitkomst! Los uw gebrek aan ruimte op, werk efficiënter en prettiger, stel een kostbare verhuizing uit of maak externe huur overbodig. Uw investering is al binnen twee jaar terugverdiend.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL MEZZANINE VLOEREN VOOR