MODULAIRE KANTOORUNIT

Op zoek naar een modulaire kantoorunit? Deze flexibele en inpandige units zijn een ideale oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan extra kantoorruimte. Met de modulaire kantoorunits van Twinfloor kunt u snel en efficiënt een functionele en comfortabele werkomgeving creëren.

Wanneer is een modulaire kantoorunit geschikt?

Een modulaire kantoorunit is geschikt voor een breed scala aan situaties. Of u nu een snel uitbreidende startup bent, of een extra ruimte wil voor specifieke projecten, een modulaire kantoorunit kan aan uw behoeften voldoen.

De voordelen van modulaire kantoorunits

De modulaire kantoorunit van Twinfloor is ook een prefab kantoorunit. Dit biedt diverse voordelen voor uw bedrijf. Door het gebruik van prefab elementen zijn de units snel en zonder veel overlast te plaatsen. Ook kunnen de units eenvoudig worden aangepast en uitgebreid, waardoor ze flexibel zijn en kunnen meegroeien met uw bedrijf.

Daarnaast zijn modulaire kantoorunits kostenbesparend in vergelijking met traditionele bouwmethoden en bieden ze een duurzame oplossing doordat de materialen (gedeeltelijk) herbruikbaar zijn.

Wat zijn de kenmerken van de modulaire kantoorunits gebouwd door Twinfloor?

Onze inpandige kantoorunits zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en esthetiek. Ze zijn desgewenst volledig aanpasbaar aan uw specifieke wensen en kunnen worden uitgerust met alle benodigde voorzieningen, zoals:

 • Elektriciteit;
 • Klimaatsystemen;
 • Vloerbedeking:
 • Sanitaire voorzieningen.

Onze units zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort garanderen. Bovendien zijn ze ontworpen om een aangename werkomgeving te creëren.

Hoe ziet de installatie van de kantoorunit door Twinfloor eruit?

Bij Twinfloor begrijpen we dat een soepele montage essentieel is. Ons ervaren team zorgt voor het hele proces, vanaf de engineering tot de uiteindelijke oplevering. We werken efficiënt en nauwkeurig om ervoor te zorgen dat uw modulaire kantoorunit op tijd en volgens uw specificaties wordt geplaatst.

Wat is de prijs van de modulaire kantoorunit?

De prijzen van onze modulaire kantoorunits variëren, afhankelijk van de grootte, het ontwerp, de specificaties en eventuele extra accessoires. Bij Twinfloor bieden we betaalbare maatwerkoplossingen die passen bij uw budget en behoeften.

Neem contact met ons op om een offerte op maat te ontvangen en meer informatie te krijgen over de prijs van onze modulaire kantoorunits.

Waarom kiezen voor Twinfloor?

Bij Twinfloor zijn we in staat om een modulaire inpandige kantoorunit binnen een zeer kort tijdsbestek te realiseren. Dat betekent: geen lange levertijden en een minimale impact op de dagelijkse bedrijfsvoering.

Daarnaast bieden we een zeer ruime keuze aan de uitvoering van de modulaire kantoorunits. Van een basis kantoorunit tot een kantoor met een luxe uitstraling. Er is keuze uit gesloten en glazen wanden, diverse soorten plafonds, verlichting, ramen, deuren en andere benodigde materialen om het kantoor gebruiksklaar op te leveren.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het om een modulaire kantoorunit te installeren?

De montagetijd hangt af van de grootte en complexiteit van het project. Over het algemeen kunnen we een modulaire kantoorunit binnen enkele dagen tot 2 weken monteren.

Kan de modulaire kantoorunit worden aangepast aan mijn specifieke behoeften?

Ja, Twinfloor biedt maatwerkoplossingen voor modulaire kantoorunits. We luisteren naar uw wensen en passen de unit aan volgens uw specificaties.

Zijn de modulaire kantoorunits duurzaam?

Ja, we hechten veel waarde aan duurzaamheid. Onze modulaire kantoorunits worden gebouwd met duurzame materialen en kunnen vaak (gedeeltelijk) hergebruikt worden, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.

Zijn de modulaire kantoorunits geschikt voor langdurig gebruik?

Ja, de modulaire kantoorunits van Twinfloor zijn ontworpen om langdurig gebruik te doorstaan. Ze zijn degelijk gebouwd robuust, goed geïsoleerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.

#5 Zijn er onderhoudsvereisten voor de modulaire kantoorunits?

Modulaire kantoorunits vereisen weinig onderhoud. Regelmatig schoonmaken is voldoende om ervoor te zorgen dat de unit in goede staat blijft.

Hebt u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ HIELPEN DE VOLGENDE KLANTEN AL MET HET CREËREN VAN EXTRA RUIMTE