MONTAGE VAN VERDIEPINGSVLOEREN

Door de vakkundige montageteams van Twinfloor

Vakkundige teams monteren uw verdiepingsvloer

De montage van verdiepingsvloeren en magazijnstellingen is een specialisme van onze vakkundige monteurs. Zij richten jaarlijks talrijke magazijnen en bedrijfspanden in. De montage van een verdiepingsvloer vraagt per project om een specifieke aanpak. Die wordt in aanloop van de montagewerkzaamheden bepaald. Dit gebeurt samen met de opdrachtgever, de Twinfloor adviseur, engineer en montage voorman. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Montage-omstandigheden

De omstandigheden tijdens de montage verschillen sterk per project. Gaan de monteurs de verdiepingsvloer in een lege hal monteren, of in een ruimte die al volop in gebruik is? Misschien zelfs tijdens een 24/7 productieproces? Hoe de situatie ook is, onze aanpak is erop gericht, om de overlast tijdens de montage van de systeemvloer tot een minimum te beperken.

Persoonlijk

Maatwerk

Modulair

Expertise

Circulair

montage van Twinfloor verdiepingsvloer

Montage en veiligheid

Veilig werken staat altijd voorop. Dat doen we niet alleen met inachtneming van de ARBO-regelgeving, maar ook met eventueel aanvullende veiligheidseisen op de werklocatie. Uiteraard is het gebruik van veilige gereedschappen en montagehulpmiddelen een vanzelfsprekendheid voor de Twinfloor montagespecialisten.

Meer dan alleen het monteren van verdiepingsvloeren

Onze vakkundige montageteams installeren o.a.:

WIJ MONTEREN AL VERDIEPINGSVLOEREN VOOR

Montage en demontage

Niets is zo veranderlijk als een ondernemer. Omstandigheden en tijden veranderen, waardoor er na verloop van tijd vaak aanpassingen nodig zijn. Ook in die situaties staan onze monteurs voor u klaar. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een interne verbouwing of een verhuizing. Het demonteren, verplaatsen of verhuizen en opnieuw opbouwen van stellingen en verdiepingsvloeren is geen enkel probleem.

Reparaties aan verdiepingsvloeren

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat weet iedereen. Om de veiligheid op de werkvloer te kunnen blijven waarborgen, is het noodzakelijk om een onverhoopte schade aan verdiepingsvloeren direct te repareren. Onze monteurs herstellen de schade snel en deskundig.

kantoorunit laten plaatsen
montage van verdiepingsvloer

Montage van verdiepingsvloeren uitbesteden of zelf monteren?

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag of klanten ook zelf kunnen monteren. De montage van verdiepingsvloeren en magazijnstellingen is een optie. Zeker wanneer men over de juiste kennis, handigheid, tijd en gereedschappen beschikt. Bij een montage door de opdrachtgever, is er (desgewenst) in de opstartfase, een Twinfloor monteur aanwezig. Wanneer de ‘zelfmontage’ werkzaamheden zijn afgerond, dan is een eindinspectie door een deskundige van Twinfloor noodzakelijk.

De montage uitbesteden of zelf doen? U weet precies waartoe u in staat bent en maakt ongetwijfeld de juiste afweging. Twinfloor® biedt u beide opties, de keuze is aan u!

Advies en offerte

Wilt u weten wat de montage van een verdiepingsvloer kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag en voorzien u van een passende prijsopgave. Bel met 076 88 79 701 of vul het onderstaande contactformulier in.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Circulair
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.