MONTAGEVANVERDIEPINGSVLOEREN

De montage van verdiepingsvloeren en magazijnstellingen is een specialisme van onze vakkundige monteurs. Zij richten jaarlijks talrijke magazijnen en bedrijfspanden in. Daarbij vraagt ieder project om een specifieke aanpak. Die wordt in aanloop van de montagewerkzaamheden bepaald. Dit gebeurt samen met de opdrachtgever, de Twinfloor adviseur, engineer en montage voorman. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Montage-omstandigheden

De omstandigheden tijdens de montage verschillen sterk per project. Gaan de monteurs bijvoorbeeld in een lege hal monteren, of moeten de werkzaamheden plaatsvinden, terwijl u als opdrachtgever in dezelfde ruimte werkt. En wat denkt u van een 24/7 productieproces? Die legt men ook niet zomaar even stil. Wat de situatie ook is, onze aanpak is erop gericht, om de overlast tijdens de montage tot een minimum te beperken.

Montage en veiligheid

Veilig werken staat altijd voorop. Dat doen we niet alleen met inachtneming van de ARBO-regelgeving, maar ook met eventueel aanvullende veiligheidseisen op de werklocatie. Uiteraard is het gebruik van veilige gereedschappen en montagehulpmiddelen een vanzelfsprekendheid voor de Twinfloor montagespecialisten.

Meer dan alleen magazijnstellingen en verdiepingsvloeren

Twinfloor monteert niet alleen verdiepingsvloeren en magazijnstellingen. Ook voor o.a. wand- en plafondsystemen, aanrijdbeveiligingen, trappen en buitenopslagsystemen kunt u een beroep op ons doen.

Montage en demontage

Niets is zo veranderlijk als een ondernemer. Omstandigheden en tijden veranderen, waardoor er na verloop van tijd vaak aanpassingen nodig zijn. Ook in die situaties staan onze monteurs voor u klaar. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een interne verbouwing of een verhuizing. Het demonteren, verplaatsen of verhuizen en opnieuw opbouwen van stellingen en vloeren is geen probleem.

Reparaties aan magazijnstellingen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat weet iedereen die in de logistiek werkzaam is. Om de veiligheid op de werkvloer te kunnen blijven waarborgen, is het noodzakelijk om schade aan magazijnstellingen direct te repareren. Vaak betreft het een aanrijdschade van staanderframes of kolommen. Onze monteurs herstellen de schade snel en deskundig.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN

Montage van verdiepingsvloeren uitbesteden of zelf monteren?

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag of klanten ook zelf kunnen monteren. De montage van verdiepingsvloeren en magazijnstellingen is in bepaalde gevallen een optie. Zeker wanneer men over de juiste kennis, handigheid, tijd en gereedschappen beschikt. Bij een montage door de opdrachtgever, is er (desgewenst) in de opstartfase, een Twinfloor monteur aanwezig. Wanneer de ‘zelfmontage’ werkzaamheden zijn afgerond, dan is een eindinspectie door een deskundige van Twinfloor noodzakelijk.

Verreweg de meeste ondernemers geven er de voorkeur aan, om de inrichting van hun magazijn of bedrijfspand uit te besteden. Zij houden zich liever bij hun Core Business, terwijl onze professionele montage teams snel en efficiënt te werk gaan.

De montage uitbesteden of zelf doen? U weet precies waartoe u in staat bent en maakt ongetwijfeld de juiste afweging. Twinfloor biedt u beide opties, de keuze is aan!

Advies en offerte

Wilt u weten wat de montage van bijvoorbeeld palletstellingen, een verdiepingsvloer of wand- en plafondsystemen kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag en voorzien u van een passende prijsopgave. Bel met 076 88 79 701 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL VERDIEPINGSVLOEREN VOOR