HET VERHAAL ACHTER TWINFLOOR
Topspeler op het gebied van de inrichting van magazijnen, bedrijfspanden en buitenterreinen

Over Twinfloor®

Bij de oprichting van Twinfloor®, eind jaren 70, fungeerde een oude deur op schragen nog als werktafel. Achter die tafel ontstonden de eerste ruimte-oplossingen voor de “Twinfloor-klanten” van het eerste uur. Het zijn pure nostalgische gedachten die men zich nauwelijks nog voor kan stellen. Zeker als we naar de huidige positie van Twinfloor® kijken.

Het bedrijf heeft zich in de afgelopen bijna 45 jaar ontwikkeld tot een topspeler op het gebied van het inrichten van magazijnen en bedrijfspanden. Om deze positie te bereiken is de ontwikkeling van de (systeem) verdiepingsvloer / entresolvloer een succes bepalende factor geweest. Twinfloor® ontwikkelde destijds zelf de Twinfloor verdiepingsvloer. Deze merknaam is inmiddels decennia lang een begrip. Niet alleen in Nederland maar tot ver over de landsgrenzen! Ook de Twinrack legbordstelling en het Twinspace buitenopslagsysteem zijn eveneens bekende en beproefde magazijnsystemen van Twinfloor®.

Eind 2014 heeft Albert den Boer (directeur) het roer van Twinfloor® overgenomen. Vanuit Breda helpt het zeer ervaren team relaties in heel Europa. Het efficiënt, slim en betaalbaar inrichten van ieder bedrijfspand en/of buitenterrein vormt continue de uitdaging van het Twinfloor-team.

Onze expertise

Stellingen - 35 jaar
Verdiepingsvloeren - 40 jaar
Verdiepingsvloeren met wanden - 38 jaar
Buiten opslag - 22 jaar
Overkappingen - 22 jaar
REFERENTIES
Inrichting bedrijfspand met totaaloplossing
Extra kantoorruimte voor Risto Regeltechniek
Bedrijfspand op de wensen aan laten sluiten
Extra kantoor- en kantineruimte in magazijn

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN, MAGAZIJNSTELLINGEN EN BUITENOPSLAGSYSTEMEN