PALLETOPZETPLAATS VOOR ENTRESOLVLOEREN

Hoe plaatst u, met een heftruck of stapelaar, een pallet met goederen veilig op een entresolvloer? Een Twinfloor palletopzetplaats is hiervoor de oplossing. Deze veilige opening in de leuningconstructie van de entresolvloer is op verschillende manieren te realiseren. Ook voor palletopzetplaatsen geldt dat meerdere wegen naar Rome leiden.

Meerdere soorten palletopzetplaatsen

Twinfloor biedt u de volgende praktische oplossingen:

 • Terugspringend leuningdeel
 • Kantelhek
 • Uitneembaar leuningdeel
 • Rolhek
 • Klaphek

De standaard palletopzetplaats met terugspringend leuningdeel (afgeschermd met een veiligheidsketting) volstaat voor de meeste gebruikers. Het kantelhek is ongetwijfeld de meest veilige oplossing. Dit komt doordat er bij het kantelhek altijd sprake is van een gesloten constructie.

Afhankelijk van de situatie bij u op de werkvloer adviseren wij het meest geschikte type palletopzetplaats, geheel passend bij uw persoonlijke gebruikswensen.

Palletopzetplaatsen en ARBO-regelgeving

Twinfloor palletopzetplaatsen voldoen uiteraard aan de meest recente ARBO-regelgeving AI14 (en Eurocode 3 voor staal). Na het gebruik van de palletopzetplaats dient men deze altijd direct te sluiten!

Beschadiging voorkomen

Om schade en slijtage aan uw entresolvloer te voorkomen, is het raadzaam om de palletopzetplaats te voorzien van een tranenplaat. Deze aluminiumplaat beschermd de houten vloerpanelen, bijvoorbeeld bij het verplaatsen van Euro- en/of blokpallets met een heftruck of pompwagen.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN ENTRESOLVLOEREN

Geïntegreerd in de leuningconstructie

Ongeacht het type Twinfloor palletopzetplaats dat er wordt toegepast ‘matcht’ deze altijd met de Twinfloor leuningconstructie. Antraciet (RAL-7016) is een van de standaardkleuren. Heeft u liever een andere RAL-kleur? Bijvoorbeeld signaalgeel of een andere contrasterende kleur? Ook dat is mogelijk.

Meer weten over palletopzetplaatsen?

Een palletopzetplaats is niet alleen functioneel maar veiligheid en gebruiksgemak spelen een belangrijke rol bij het maken de juiste keuze. Deskundig advies is daarbij onmisbaar. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen wat de ‘voors en tegens’ in uw specifieke situatie zijn. Bel voor het maken van een afspraak met 076 88 79 901 of vul het antwoordformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL ENTRESOLVLOEREN VOOR