PALLETOPZETPLAATS VOOR VERDIEPINGSVLOEREN

Een palletopzetplaats voor verdiepingsvloeren wordt toegepast bij bedrijven. Deze vloeren zijn, zeker in een magazijn of warehouse, aan de open zijde(n) afgewerkt met een leuningconstructie. Wanneer er goederenverkeer tussen begane grond en de verdieping plaatsvindt, dan is een palletopzetplaats een veilige en veel toegepaste oplossing. Een palletopzetplaats onderbreekt de leuningconstructie. Zo kunnen bijvoorbeeld blok- en Euro pallets, eenvoudig op de verdiepingsvloer worden geplaatst (en er uiteraard ook weer vanaf worden gehaald).

De palletopzetplaats voor verdiepingsvloeren, welke kiest u?

De palletopzetplaatsen of doorlaatinrichtingen van Twinfloor zijn er in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van het gebruik, de wettelijke en eventueel aanvullende veiligheidseisen en persoonlijke voorkeur wordt er een weloverwogen keuze gemaakt.

Soorten palletopzetplaatsen:

 • Standaard palletopzetplaats – Een terugspringend leuningdeel voorzien van een rood-witte veiligheidsketting. Praktisch bij intensief gebruik. Deze oplossing is voordelig en veel gekozen.
 • Uitneembare palletopzetplaats – Een met de hand uitneembaar leuningdeel. Praktisch wanneer men sporadisch goederen verplaatst. Optisch fraai en zorgt voor weinig ruimteverlies.
 • Klaphek – Twee klapdeuren, met scharnieren bevestigd aan de leuningconstructie. Praktisch wanneer men niet dagelijks goederen verplaatst. Optisch fraai en zorgt voor weinig ruimteverlies.
 • Kantelhek – Een constructie die over de pallet kantelt. Praktisch bij intensief gebruik. Bij uitstek de meest veilige oplossing. De (altijd aan één zijde) gesloten constructie zorgt ervoor, dat medewerkers en goederen niet van de etagevloer kunnen vallen.
 • Rolhek – Een leuningdeel dat men eenvoudig wegrolt. Praktisch wanneer men niet dagelijks goederen verplaatst. Optisch fraai en zorgt voor weinig ruimteverlies.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN

Veiligheid van palletopzetplaatsen

De verschillende soorten palletopzetplaatsen voldoen uiteraard aan de meest recente wettelijke ARBO-regelgeving AI14 (en Eurocode 3 voor staal). I.v.m de veiligheid op de werkvloer, is men verplicht de palletopzetplaats direct na gebruik te sluiten.

Kleur palletopzetplaats

Palletopzetplaatsen worden veelal geleverd de contrasterende veiligheidskleur signaalgeel (RAL 1028) of in de kleur Antraciet (RAL 7016). Andere RAL-kleuren zijn echter ook leverbaar.

Aluminium tranenplaat

Om schade aan de houten vloerpanelen van de verdiepingsvloer te voorkomen wordt er vrijwel altijd gebruikt gemaakt van een aluminium tranenplaat. Deze tranenplaten beschermen niet alleen de vloerplaten en de vloerrand, ze zorgen ook nog eens voor een veiliger loopoppervlak.

Advies

Wilt u uw verdiepingsvoer op een veilige, nette en tevens prettig werkbare manier afwerken? Twinfloor helpt u graag met passende leuningconstructies, palletopzetplaatsen en trappen. Bel voor het maken van een afspraak met 076 88 79 901 of vul het onderstaande antwoordformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL VERDIEPINGSVLOEREN VOOR