PREFAB KANTOORUNIT

Snel maatwerk extra kantoorruimte

Investeren in een prefab kantoorunit

Een prefab kantoorunit biedt snel extra kantoorruimte en dat is ideaal wanneer daar op korte termijn behoefte aan is. De modulaire kantoorunits van Twinfloor zijn voor tijdelijk, maar ook voor permanent gebruik inzetbaar zijn. Door in een prefab kantoor te investeren, beschikt u binnen een vrij korte tijd over extra werkplekken of werkruimte.

Hoe ziet een door Twinfloor gemaakte prefab kantoorunit eruit?

Twinfloor levert (inpandige) maatwerk kantoorunits voor bestaande en nieuwbouwpanden. In veel gevallen bouwen wij de prefab kantoorruimte op of onder een Twinfloor verdiepingsvloer.

Hierdoor haalt u het maximale rendement uit uw bedrijfspand. Met de extra verdieping verdubbelt u het vloeroppervlak, dat voor nog meer kantoor-, opslag of productieruimte gebruikt kan worden. Het is zelfs mogelijk om meerdere etages te creëren.

Het plaatsen van een inpandig kantoor is natuurlijk ook mogelijk op een bestaande vloer, zowel op de begane grond als op een verdieping. Door het toepassen van prefab wand- en plafondsystemen bouwen wij snel, efficiënt en met een minimale impact op uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Materiaalkeuze prefab kantoor

Bij Twinfloor bieden we materialen die passen bij de functionaliteit, de gewenste uitstraling en het budget. Zo zijn er wandsystemen met een basis afwerking maar ook wanden die nóg beter tegen een stootje kunnen of gemakkelijk te reinigen zijn. Zelfs wanden met een hoge (geluids)isolatiewaarde of volledig glazen wanden behoren tot de mogelijkheden. De keuze aan plafondsystemen, kozijnen, ramen en deuren is minstens zo groot.

Hoe ziet de installatie van de kantoorunit door Twinfloor eruit?

Het realiseren van een prefab kantoorunit vraagt slechts een korte bouwtijd. Natuurlijk is de lengte van de bouwperiode wel afhankelijk van de gekozen uitvoering. Het opbouwen met de (droogbouw) materialen gaat in ieder geval snel en zorgt voor weinig overlast binnen uw bedrijfspand.

De kantoorunit direct gebruiken?

Hoe prettig zou het zijn om de nieuwe prefab kantoorunit direct in gebruik te kunnen nemen. Twinfloor biedt u zelfs de mogelijkheid om het nieuwe kantoor turn key op te leveren! Wij zorgen in dat geval voor de complete afwerking, van het klimaatsysteem tot de vloerbedekking. Uiteraard is de keuze aan u welke afwerkingsgraad u kiest.

Wat is de prijs van de prefab kantoorunit?

De prijs voor een maatwerk kantoorunit berekenen wij aan de hand van de gewenste afmetingen, materiaalkeuzes en accessoires. Uw Twinfloor adviseur helpt u graag bij het vormgeven van uw prefab kantoor. Dit resulteert in een heldere prijsopgave.

Waarom kiezen voor Twinfloor?

Twinfloor levert maatwerk kantoren voor betaalbare prijzen. Vergeleken met een traditioneel bouwbedrijf bespaart u tot wel 30% op de bouwkosten. Ook zijn de levertijden aanzienlijk korter en bouwen onze monteurs erg snel met de prefab elementen.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN

Veelgestelde vragen

Kan ik een prefab kantoorunit verplaatsen?

Een Twinfloor kantoorunit is geschikt voor langdurig en intensief gebruik op een vaste plaats. Het verwijderen, verplaatsen of verhuizen is echter bijna altijd mogelijk. Nagenoeg alle materialen (afhankelijk van de uitvoering) zijn demontabel en voor het overgrote deel herbruikbaar. Dit past uitstekend binnen een circulaire bedrijfsvoering.

Moet een prefab kantoor aan wettelijke regels voldoen?

Ook voor kantoren gelden wettelijke regels. Denk bijvoorbeeld aan het bouwbesluit, milieuregels maar ook aan (lokale) brandweereisen. Plaatsen we een kantoor op een entresolvloer, dan zijn er natuurlijk specifieke eisen ten aanzien van het draagvermogen. De Twinfloor engineers houden bij het ontwerp rekening met alle geldende normen.

Heeft een prefab kantoorunit een goed werk- en binnenklimaat

Het werken in een Twinfloor kantoorunit moet onder alle omstandigheden aangenaam zijn. Wij adviseren u hierover en bij het ontwerp houden we er nadrukkelijk rekening mee. Zo mogen beeldschermen niet trillen wanneer collega’s langslopen, dient de temperatuur beheersbaar te zijn en mag men geen geluidsoverlast ervaren. Dit laatste is bijvoorbeeld extra belangrijk wanneer het kantoor in een productiehal of magazijnruimte is geplaatst.

Adviesgesprek

Heeft u ook behoefte aan extra kantoorwerkplekken, een vergaderruimte, spreekkamer of kantine? Maak dan gerust een afspraak voor een adviesgesprek. Wij helpen u graag!

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ HIELPEN DE VOLGENDE KLANTEN AL MET HET CREËREN VAN EXTRA RUIMTE