PREFAB KANTOORUNIT

Snel extra kantoorruimte op maat

Met een prefab kantoorunit extra ruimte creëren

Door een Twinfloor prefab kantoorunit te kopen en te laten plaatsen, beschikt u binnen een vrij korte tijd over extra werkplekken of werkruimte. De modulaire kantoorunits van Twinfloor® zijn voor permanent, maar ook voor tijdelijk gebruik inzetbaar. Kantoorunits zijn voor iedere situatie en in alle maatvoeringen te koop. Wij leveren uitsluitend maatwerk.

Zo ziet een Twinfloor prefab kantoorunit eruit

Twinfloor® levert (inpandige) maatwerk kantoorunits voor bestaande gebouwen en nieuwbouwpanden. In veel gevallen bouwen wij de prefab kantoorruimte op of onder een Twinfloor verdiepingsvloer. Hierdoor haalt u het maximale rendement uit uw bedrijfspand.

Met de extra verdieping verdubbelt u het vloeroppervlak, dat voor nog meer kantoor-, opslag of productieruimte gebruikt kan worden. Het is zelfs mogelijk om meerdere etages te creëren.

Prefab kantoorunit plaatsen in een bedrijfshal

Persoonlijk

Maatwerk

Modulair

Expertise

Circulair

Materiaalkeuze prefab kantoor

Heeft u behoefte aan één of meerdere kleine kantoor units, waarbij de functionaliteit voorop staat? Of heeft u de wens om luxe kantoor units te laten plaatsen?

Bij Twinfloor® leveren we maatwerk units waarbij de materiaalkeuze wordt afgestemd op de gewenste uitstraling, functionaliteit en het budget.

Zo zijn er bijvoorbeeld wandsystemen met een basis afwerking maar ook wanden die nóg beter tegen een stootje kunnen of gemakkelijk te reinigen zijn. Ook wanden met een hoge (geluids)isolatiewaarde of volledig glazen wanden behoren tot de mogelijkheden. De keuze aan plafondsystemen, kozijnen, ramen en deuren is minstens zo groot.

WIJ PLAATSEN AL PREFAB KANTOORUNITS VOOR

De installatie van de kantoorunit door Twinfloor®

Het realiseren van een prefab kantoorunit vraagt slechts een korte bouwtijd. Natuurlijk is de lengte van de bouwperiode afhankelijk van de gekozen uitvoering. Geen enkel prefab kantoor van Twinfloor® is hetzelfde en dat geldt eveneens voor de montageperiode. Het opbouwen met de (droogbouw) materialen vraagt overigens veel minder tijd dan traditionele bouw. Tijdens de korte montageperiode van de kantoor units ervaart u slechts minimale overlast van de werkzaamheden.

De kantoorunit direct gebruiken

Wanneer de prefab units gereed zijn volgt er vaak nog een volgende fase, die van het verder afwerken en inrichten. Uiteraard kunt u daar naar eigen inzicht invulling aan geven. Voor opdrachtgevers die het prettig vinden om de nieuwe prefab kantoorunit direct in gebruik te kunnen nemen, biedt Twinfloor de mogelijkheid om het nieuwe kantoor turn key op te leveren! Wij zorgen dan voor de complete afwerking, van het klimaatsysteem tot de vloerbedekking. Uiteraard is de keuze aan u welke afwerkingsgraad u kiest en in welke mate wij u mogen ontzorgen.

Inrichting bedrijfspand door Twinfloor verdiepingsvloer systeemplafonds
Sjoerd Stuij

De prijs van de prefab kantoorunit

Kantoorunits kopen doen de meeste ondernemers niet elke dag. Vooraf wilt u precies weten welke investering hiervoor nodig is. Wij helpen u graag met een gedegen (en vaak creatief advies) en een heldere prijsopgave.

Bel mij of één van mijn collega’s voor een vrijblijvend advies. Tel. 076 88 79 701

Sjoerd Stuij, Technical Sales Engineer

UW RUIMTE EFFICIËNT BENUTTEN?

Onze specialisten helpen u graag!

Wij helpen u van A tot Z.

Twinfloor® helpt u niet alleen met het beste advies voor de inrichting van uw bedrijfspand. Wij verzorgen het complete traject tot aan de definitieve oplevering. Het team van Twinfloor® heeft hiervoor alle expertise in huis. Van adviseur tot engineer en van planner tot monteur, samen realiseren we maatwerkoplossingen voor iedere branche.

Werkwijze in 10 stappen

In 10 overzichtelijke stappen realiseren wij de perfecte inrichting voor uw bedrijfspand, loods of warehouse.

Stap 1

Telefonische kennismaking

Stap 2

Adviesgesprek op locatie

Stap 3

Calculatie en prijsopgave

Stap 4

Gunning van de opdracht

Stap 5

Nauwkeurige inmeting door projectverantwoordelijke engineer

Stap 6

Ontwerpen en uitwerking van het eindresultaat

Stap 7

Overleg en goedkeuring opdrachtgever

Stap 8

Montagefase door Twinfloor

Stap 9

Oplevering door Twinfloor

Stap 10

Ingebruikname

Veelgestelde vragen over prefab kantoorunits

Kan ik een prefab kantoorunit verplaatsen?

Een Twinfloor kantoorunit is geschikt voor langdurig en intensief gebruik op een vaste plaats. Het verwijderen, verplaatsen of verhuizen is echter bijna altijd mogelijk. Nagenoeg alle materialen (afhankelijk van de uitvoering) zijn demontabel en voor het overgrote deel herbruikbaar. Dit past uitstekend binnen een circulaire bedrijfsvoering.

Moet een prefab kantoor aan wettelijke regels voldoen?

Ook voor kantoren gelden wettelijke regels. Denk bijvoorbeeld aan het bouwbesluit, milieuregels maar ook aan (lokale) brandweereisen. Plaatsen we een kantoor op een entresolvloer, dan zijn er natuurlijk specifieke eisen ten aanzien van het draagvermogen. De Twinfloor engineers houden bij het ontwerp rekening met alle geldende normen.

Hoeveel invloed heeft de omgeving op de kantoorunit?

De (maatwerk)projecten die wij realiseren zijn dus zeer divers. Een modulaire kantoorunit voor een rustige omgeving vraagt om andere specificaties dan een geïsoleerde kantoorunit voor een productieomgeving. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het lawaai van machines en transportmiddelen. Bij het ontwerp van de kantoorunit houden we dan ook nadrukkelijk rekening met het omgevingsgeluid, de lichtinval, de thermische isolatie en de brandwerendheid.

Wat is de prijs van een prefab kantoorunit?

De prijs voor een maatwerk kantoorunit berekenen wij aan de hand van de gewenste afmetingen, materiaalkeuzes en accessoires. Uw Twinfloor® adviseur helpt u graag bij het vormgeven van uw prefab kantoor. Dit resulteert in een heldere prijsopgave.

Heeft een prefab kantoorunit een goed werk- en binnenklimaat

Het werken in een Twinfloor kantoorunit moet onder alle omstandigheden aangenaam zijn. Wij adviseren u hierover en bij het ontwerp houden we er nadrukkelijk rekening mee. Zo mogen beeldschermen niet trillen wanneer collega’s langslopen, dient de temperatuur beheersbaar te zijn en mag men geen geluidsoverlast ervaren. Dit laatste is bijvoorbeeld extra belangrijk wanneer het kantoor in een productiehal of magazijnruimte is geplaatst.

Kan ik comfortabel werken in een kantoorunit?

Gebruikers van de inpandige multifunctionele kantoorunits of industriële kantoorunits ervaren hun werkplek als zeer comfortabel. De akoestiek, de verlichting, een trillingvrije ondergrond (bijvoorbeeld belangrijk bij beeldschermen) en het juiste binnenklimaat in de prefab kantoorunits zorgen hiervoor.

Hoe verloopt de montage?

Veel van benodigde materialen worden vooraf op maat geproduceerd, waardoor de montage op locatie vlotter (en voordeliger) verloopt. Zo beperken we de overlast tijdens het plaatsen van een prefab kantoorunit tot een minimum. Naast de korte bouwtijd is flexibiliteit een ander voordeel. De kantoorunit later uitbreiden, verkleinen, opnieuw indelen of verhuizen biedt de mogelijkheid om aan uw veranderende wensen te voldoen.

WAAROM EEN PREFAB KANTOORUNIT VAN TWINFLOOR?

 1. 100% maatwerk, indeling en afwerking naar keuze
 2. Volledige ontzorging van advies tot montage
 3. Korte levertijden
 4. Korte montageperiode
 5. Besparing op de bouwkosten (tot 30% t.o.v. traditionele bouw)
 6. Meerdere verdiepingen zijn mogelijk
 7. Turn-key oplevering mogelijk
 8. Accessoires leverbaar (verlichting, vloerbedekking, pantry enz.)
 9. Perfect te integreren binnen uw huidige bedrijfshal/ loods
 10. Het modulaire systeem past bij een duurzame (circulaire) bedrijfsvoering

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

JA, NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.