TWINSPACE SYSTEEMOVERKAPPING

Betaalbare opslagruimte op uw buitenterrein

Systeemoverkapping voor pallets en andere materialen

Twinspace overkapping biedt praktische bescherming

Buitenopslag van goederen en/of materialen wordt door veel bedrijven ingezet uit praktische of wettelijke overwegingen of gewoonweg omdat er geen inpandige ruimte meer beschikbaar is. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de buitenopslag van lege pallets, gasflessen, gereedschappen, transportmiddelen, verhuurmaterialen, fietsen, afval en bulkvoorraad.

Al deze goederen worden aan weer en wind blootgesteld hetgeen in veel gevallen directe gevolgen heeft voor de kwaliteit en waarde ervan. Bovendien geeft een ongestructureerde buitenopslag een rommelig gezicht, terwijl het buitenterrein het visitekaartje van uw bedrijf is!

Veelzijdige en betaalbare industriële overkapping

Twinfloor® biedt u Twinspace, een flexibele overkapping die aan alle regelgeving voldoet en u als bedrijf voordeel oplevert. De Twinspace systeemoverkapping is een duurzaam alternatief voor een magazijn- of opslagtent, containeroverkapping of Romneyloods. De Twinspace is ook nog eens tot 30% voordeliger dan traditionele bouw door de aannemer, loods- of hallenbouwer.

Van afdak tot een complete overkapping

Hoe groot is uw behoefte aan extra opslagcapaciteit op uw bedrijfsterrein? De vormen en maatvoeringen van de Twinspace zijn nagenoeg onbeperkt. Van een solide afdak voor bijvoorbeeld pallets tot een complete industriële overkapping. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Wilt u een gedegen advies en alles te weten komen over de eenvoudige plaatsing zonder zware fundering en eenvoudige vergunningsaanvraag? Maak dan een vrijblijvende- en persoonlijke afspraak. Wij verheugen ons op uw uitnodiging!

De 9 kenmerken van Twinfloor®

  1. Tot 30% goedkoper dan traditionele bouw
  2. Maatwerk tegen een scherpe prijsstelling
  3. Rechtstreeks van de Nederlandse fabriek
  4. Korte levertijden
  5. Modulair systeem
  6. 5 jaar garantie op constructie en montage
  7. Levering in uw huiskleur is mogelijk
  8. Talrijke accessoires leverbaar
  9. Indien nodig, hulp bij aanvraag bouwvergunning

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN SYSTEEMHALLEN EN OVERKAPPINGEN

076 88 79 701 | info@twinfloor.nl