TRAPPEN VOOR ENTRESOLVLOEREN

Trappen voor entresolvloeren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Alle Twinfloor trappen voldoen aan hoge kwaliteitseisen en de wettelijke veiligheidsnormen.

Magazijntrap of luxe trap voor een entresol

Entresolvloeren worden veel toegepast in magazijnen/ bedrijfshallen. Vaak kiest men in deze situaties voor een (of meerdere) functionele trappen. Dit is bijvoorbeeld onze standaard metalen magazijntrap met thermisch verzinkte roostertreden. Voor de veiligheid is de trap voorzien van antislip traptreden.

Staat de entresolvloer niet in een magazijn of productieruimte? Dan kiest men steeds vaker voor een trap met een luxere uitstraling. Onze (deels) metalen trap met houten treden is daar een goed voorbeeld van. We leveren en plaatsen deze trappen veelal in een kantooromgeving, winkel, showroom of sport-/ fitnessruimte.

Vorm van de trap

Binnen het aanbod van Twinfloor treft u niet alleen rechte trappen. Ook trappen met een tussenbordes of een eindbordes zijn uiteraard leverbaar. Bent u specifiek op zoek naar een kooiladder (of vluchtladder/noodladder) dan leveren wij deze ook gewoon op maat.

Niet alleen de vorm, hoogte en breedte zijn nader te bepalen. U kiest ook de hellingsgraad (45, 36 of 53 graden) van de trap. Wat heeft u voorkeur? Een steile trap of een luie trap?

Een metalen trap in iedere RAL-kleur

Hoewel antraciet (RAL-7016) de standaardkleur is, zijn de metalen trappen van Twinfloor in iedere gewenste RAL-kleur leverbaar. Meestal kiest men voor een kleur die bij de entresolvloer en/of leuningconstructie past. Mag de trap juist een uitnodigende blikvanger zijn, dan kiest u wellicht eerder voor een in het oog springende kleur. Alle stalen trappen zijn voorzien van een epoxy poedercoating.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN ENTRESOLVLOEREN

Wat kost een trap voor een bedrijfspand?

Twinfloor levert betaalbare en veilige trappen voor magazijn- en bedrijfsruimten. Een prijs berekenen doen we graag aan de hand van de juiste specificaties. Zo krijgt u direct een nauwkeurige prijs en weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Meer informatie over het bestellen en plaatsen van trappen

Heeft u vragen over trappen voor uw warehouse of bedrijfsgebouw? Het team van Twinfloor beantwoordt ze graag. Advies op locatie of direct een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk! Bel gerust met 076 88 79 701 of vul het contactformulier in. Na ontvangst nemen wij spoedig contact met u op.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL ENTRESOLVLOEREN VOOR