TRAPPEN VOOR VERDIEPINGSVLOEREN

Trappen voor verdiepingsvloeren zijn er in vele verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen en de omstandigheden ter plaatse, wordt nagenoeg iedere trap op maat geleverd. Het spreekt voor zich, dat alle Twinfloor trappen aan alle wettelijke veiligheidsnormen voldoen.

Soorten stalen trappen

De meest gangbare trappen voor verdiepingsvloeren / entresolvloeren zijn steektrappen en bordestrappen. De steektrap, met een hellingsgraad van 45, 36 of 53 graden, is een ‘standaard’ rechte trap waarbij de breedte en hoogte per situatie kunnen variëren. Een bordestrap is bovenaan voorzien van een klein eindbordes/opstapbordes. De looprichting op het bordes gaat rechtdoor, links- of rechtsaf. In sommige situaties worden er ook trappen met een tussenbordes geplaatst. Hierbij wordt de trap door het bordes onderbroken en loopt deze in dezelfde of een andere richting verder.

Kooiladders

Afhankelijk van de geldende veiligheidseisen kunnen kooiladders deel uitmaken van de vluchtroute. Twinfloor produceert en levert alle gelaste stalen noodladders/kooiladders volledig op maat, geheel passend bij de verdiepingsvloer. Het toepassen van een kooiladder als extra vluchtweg is overigens niet alleen veilig maar ook ruimtebesparend ten opzichte van een ‘standaard’ trap.

Trappen voor magazijnen en overige bedrijfsruimten

De trappen van Twinfloor worden nagenoeg altijd geleverd in combinatie met een verdiepingsvloer. Vaak bestemd voor een magazijn, werkplaats, productie- of opslagruimte. Bij deze toepassingen kiest men over het algemeen voor een trap met (thermisch verzinkte) roostertreden. Deels uit praktische en deels uit veiligheidsoverwegingen. Voor toepassingen binnen kantoor- en kantineruimtes of in een winkel, showroom of sportschool, wordt eerder voor een trap met houten treden gekozen. Deze houten traptreden zijn voorzien van een rubberen antislip-strip.

Kleuren van een stalen trap

Naast de keuze in vormen, afmetingen en traptreden biedt Twinfloor u ook de keuze in kleur. De trappen worden standaard afgewerkt met een epoxy poedercoating. U kunt kiezen voor de standaardkleur antraciet (RAL 7016) of voor iedere andere gewenste RAL-kleur. Vaak wordt de kleur afgestemd op de kleur van de stalen verdiepingsvloer en de leuningconstructie.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN

Speciale trappen voor verdiepingsvloeren

De engineers van Twinfloor denken al ruim 40 jaar in oplossingen. Bent u op zoek naar een stalen trap voor een bijzondere toepassing of met afwijkende specificaties? Of het nou om een trap met slechts 3 treden gaat, of om een thermisch verzinkte trap voor een buitentoepassing, laat het ons weten.

Wat kosten trappen voor een magazijn-/ bedrijfsruimte?

De prijs van trap is afhankelijk van de gewenste specificaties en uitvoering. Aan de hand van deze gegevens zijn wij snel in staat om de prijs te bepalen. Wilt u weten wat een stalen trap voor uw bedrijfspand kost. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via 076 88 79 701 of door het invullen van het onderstaande contactformulier.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL VERDIEPINGSVLOEREN VOOR