TUSSENVLOEREN

Creëer eenvoudig een extra etage in uw bedrijfspand

Tussenvloeren van Twinfloor = meer ruimte om te ondernemen

Tussenvloeren voor bedrijven zijn dé oplossing wanneer er extra (interne) ruimte nodig is. Veel ondernemers zullen het herkennen: na verloop van tijd groeit een bedrijf uit haar jasje. Het assortiment of een productiemethode verandert, er komt meer personeel bij of de bedrijfsactiviteiten gaan met de tijd mee. Ruimtegebrek binnen een bedrijfspand is dan vaak het gevolg. De keuze is dan vaak: verhuizen of verbouwen? Maar beiden opties brengen vaak forse kosten met zich mee. Misschien had u er nog niet aan gedacht, maar tussenvloeren zorgen dat u in hetzelfde pand kunt blijven mét een extra verdieping.

Snel extra bedrijfsruimte creëren? Met deze tussenvloeren kan het

De (systeem) tussenvloeren van Twinfloor zijn een slim alternatief voor kostbare verhuizingen en verbouwingen. Met een tussenvloer (of entresolvloer) haalt u immers maximaal rendement uit uw bedrijfspand door iedere m3 efficiënt te benutten. Met tussenvloeren verandert er niet veel aan de huidige werkomstandigheden, behalve dat u meer ruimte én een extra verdieping hebt. Zo kunnen bedrijven blijven groeien, gewoon in hun eigen pand.

Waar zijn tussenvloeren toepasbaar?

Een tussenvloer is toepasbaar in iedere bedrijfssector mits het pand of de bedrijfshal over voldoende interne hoogte beschikt. Dit kan dus in een magazijn of warehouse zijn, maar ook in een productiehal, showroom, winkel of sportschool. Uiteraard houden onze adviseurs en engineers rekening met het gebruiksdoel van uw tussenvloeren. Welke wensen er ook zijn op het gebied van uitbreiding, in iedere sector zijn tussenvloeren een effectieve en eenvoudige oplossing.

Talrijke mogelijkheden met de tussenvloeren van Twinfloor

Voor welk gebruiksdoel u de extra verdieping ook gebruikt, Twinfloor past de tussenvloer aan op uw wensen en de geldende regelgeving. Alle tussenvloeren worden exact op maat geleverd, compleet met de gewenste accessoires zoals trap(pen), leuningconstructie en palletopzetplaats. Indien dit gewenst is, plaatsen onze montageteams ook wanden en systeemplafonds om bijvoorbeeld een kantoor- of kantineruimte te creëren.

Bij het toepassen van een verdiepingsvloer in een magazijnruimte is deze natuurlijk ook te combineren met magazijnstellingen. Zo plaatst u bijvoorbeeld legbordstellingen, bakschapstellingen, draagarmstellingen of bandenstellingen op (of onder) de tussenvloeren.

Laat uw bedrijfspand volledig inrichten door onze experts

Twinfloor levert verdiepingsvloeren en tussenvloeren in alle maten. Dat varieert van een enkele m2 tot complete Turn Key projecten waar wij de opdrachtgevers geheel bij ontzorgen. Onze specialisten zijn bijvoorbeeld in staat om een compleet lege bedrijfsruimte volledig in te richten. Daarbij gaan we dus verder dan alleen het plaatsen van tussenvloeren. We creëren verschillende ruimtes, die op verzoek geheel worden afgewerkt. Denk hierbij aan kantoren, wachtruimtes, sanitairgroepen, keukens en kantines. Kortom, met professionele oplossingen van Twinfloor zoals tussenvloeren creëert u een pand waar u nog jaren mee vooruit kunt.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN TUSSENVLOEREN

Wat kost een tussenvloer?

De prijs van een tussenvloer is afhankelijk van een groot aantal factoren. Bij Twinfloor is iedere verdiepingsvloer uniek. De maten, draagvermogens, overspanningen (kolomafstanden), kleuren, accessoires ect. verschillen per tussenvloeren. Om de prijzen van tussenvloeren te kunnen bepalen gaan we dus graag met de juiste gegevens aan de slag. Onze adviseurs kunnen u na een kennismakingsgesprek precies vertellen wat de kosten zijn. Uit ervaring weten wij, dat een investering in een Twinfloor verdiepingsvloer vaak al binnen twee jaar is terugverdient!

De basismaterialen van de systeemvloer

De constructie van de entresolvloeren (tussenvloeren) bestaan uit stalen kolommen en koudgewalste profielen. Op de constructie worden (meestal) houten vloerpanelen aangebracht. Door een speciale persing zijn de panelen bijzonder sterk. Een witte melamine (kunstof laag) aan de onderzijde zorgt ervoor dat er minder verlichtingsarmaturen nodig zijn. De profielen bieden de mogelijkheid om leidingen van bijvoorbeeld elektra of sprinklerinstallaties door te voeren. Het is overigens ook mogelijk om roosterelementen op de constructie aan te brengen. Een roostervloer wordt toegepast wanneer er specifieke eisen zijn.

Alle basismaterialen van de tussenvloeren zijn demontabel en daardoor op een later tijdstip aanpasbaar of verhuisbaar. Een investering in een tussenvloer is dus niet alleen een rendabele maar ook een hele duurzame investering.

Vakkundige montage van tussenvloeren

Twinfloor beschikt over vaste ervaren montageteams. Het plaatsen van een tussenvloer vergt daardoor relatief weinig tijd, maar dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte en de complexiteit. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden houden de monteurs zoveel mogelijk rekening met uw dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kunnen uw werkzaamheden in de meeste situaties ongestoord doorgaan.

Vraag een offerte aan!

Wilt u ook betaalbare extra vierkante meters aan uw bedrijfsruimte toe (laten) voegen? Neem dan contact met ons op! Vraag dan gerust om een advies en/ of een offerte voor uw tussenvloeren. Twinfloor beschikt over ruim 40 jaar ervaring met het plaatsen van tussenvloeren. Onze adviseurs helpen u graag met de beste oplossing voor uw bedrijf of organisatie. Ben jij klaar voor meer ruimte door de toepassing van tussenvloeren?

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL TUSSENVLOEREN VOOR