TUSSENVLOEREN

Creëer eenvoudig een extra etage in uw bedrijfspand

Tussenvloeren bieden extra ruimte om te ondernemen

Tussenvloeren voor bedrijven bieden uitkomst wanneer er extra (interne) ruimte nodig is. Veel ondernemers zullen het herkennen. Na verloop van tijd groeit een bedrijf uit haar jasje. Het assortiment of een productiemethode veranderd, er komt meer personeel of de activiteiten gaan met de tijd mee. Ruimtegebrek binnen een bedrijfspand is dan vaak het gevolg. Verhuizen of verbouwen is dan een overweging maar brengt vaak forse kosten met zich mee.

Snel extra bedrijfsruimte creëren

De (systeem) tussenvloeren van Twinfloor zijn een slim alternatief voor kostbare verhuizingen en verbouwingen. Met een tussenvloer (of entresolvloer) haalt u maximaal rendement uit uw bedrijfspand door iedere m3 efficiënt te benutten.

Waar zijn tussenvloeren toepasbaar?

Een tussenvloer is toepasbaar in iedere bedrijfssector mits het pand/ bedrijfshal over voldoende interne hoogte beschikt. Dit kan dus in een magazijn/ warehouse zijn maar ook in een productiehal, showroom, winkel of sportschool. Uiteraard houden onze adviseurs en engineers rekening met het gebruiksdoel van uw tussenvloer.

Talrijke mogelijkheden met de tussenvloer

Voor welk gebruiksdoel u de extra verdieping ook gebruikt, Twinfloor past de tussenvloer aan op uw wensen en de geldende regelgeving. Iedere vloer wordt exact op maat geleverd, compleet met de gewenste accessoires zoals trap(pen), leuningconstructie en palletopzetplaats. Indien gewenst plaatsen onze montageteams ook wanden en systeemplafonds om bijvoorbeeld een kantoor- of kantineruimte te creëren.

Bij het toepassen van een verdiepingsvloer in een magazijnruimte is deze natuurlijk ook te combineren met magazijnstellingen. Zo plaatst u bijvoorbeeld legbordstellingen, bakschapstellingen, draagarmstellingen of bandenstellingen op (of onder) de tussenvloer.

Turn Key projecten

Twinfloor levert verdiepingsvloeren in alle maten. Dat varieert van een enkele m2 tot complete Turn Key projecten waarbij wij opdrachtgevers geheel ontzorgen. Onze specialisten zijn bijvoorbeeld in staat om een compleet lege bedrijfsruimte volledig in te richten. Daarbij gaan we dus verder dan alleen het plaatsen van een tussenvloer. We creëren verschillende ruimtes, die op verzoek geheel worden afgewerkt. Denk hierbij aan kantoren, wachtruimtes, sanitairgroepen, keukens en kantines.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN TUSSENVLOEREN

Wat kost een tussenvloer

De prijs van een tussenvloer is afhankelijk van een groot aantal factoren. Bij Twinfloor is iedere verdiepingsvloer uniek. De maten, draagvermogens, overspanningen (kolomafstanden), kleuren, accessoires ect. verschillen per project. Om de prijzen van tussenvloeren te kunnen bepalen gaan we dus graag met de juiste gegevens aan de slag. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen wat de kosten zijn. Uit ervaring weten wij, dat een investering in een Twinfloor verdiepingsvloer, vaak al binnen 2 jaar is terugverdient!

De basismaterialen van de systeemvloer

De constructie van de entresolvloer bestaat uit stalen kolommen en koudgewalste profielen. Op de constructie worden (meestal) houten vloerpanelen aangebracht. Door een speciale persing zijn de panelen bijzonder sterk. Een witte melamine (kunstof laag) aan de onderzijde zorgt ervoor dat er minder verlichtingsarmaturen nodig zijn. De profielen bieden de mogelijkheid om leidingen van bijvoorbeeld elektra of sprinklerinstallaties door te voeren. Het is overigens ook mogelijk om roosterelementen op de constructie aan te brengen. Een roostervloer wordt toegepast wanneer er specifieke eisen zijn.

Alle basismaterialen zijn demontabel en daardoor op een later tijdstip aanpasbaar of verhuisbaar. Een investering in een tussenvloer is dus niet alleen een rendabele maar ook een duurzame investering.

Vakkundige montage

Twinfloor beschikt over vaste montageteams die over een enorme ervaring beschikken. Het plaatsen van een tussenvloer vergt relatief weinig tijd maar dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte en de complexiteit. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden houden de monteurs zoveel mogelijk rekening met uw dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kunnen uw werkzaamheden in de meeste situaties ongestoord doorgaan.

Een offerte aanvragen

Wilt u ook betaalbare extra vierkante meters aan uw bedrijfsruimte toe (laten) voegen? Vraag dan gerust om een advies en/ of een offerte. Twinfloor beschikt over ruim 40 jaar ervaring met het plaatsen van tussenvloeren. Onze adviseurs helpen u graag met de beste oplossing voor uw bedrijf of organisatie.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL TUSSENVLOEREN VOOR