VERDIEPINGSVLOEREN

Ruimte verdubbelen, kosten halveren

Verdiepingsvloeren van Twinfloor zijn een begrip in Europa! Twinfloor beschikt als grondlegger van een van de eerste (systeem) verdiepingsvloeren, over de juiste expertise om de etagevloer tot op de millimeter nauwkeurig, binnen uw bestaande pand of nieuwbouwpand te integreren.

Creëer meer ruimte met een verdiepingsvloer

Door een Twinfloor verdiepingsvloer te plaatsen, beschikt u zonder ingrijpende verbouwing en binnen een kort tijdsbestek, over vele extra vierkante meters. Afhankelijk van de beschikbare pandhoogte en uw behoefte, is zelfs het plaatsen van een dubbele verdiepingsvloer het overwegen zeker waard.

Ruimte verdubbelen en kosten halveren

De investering in een modulaire verdiepingsvloer is gemiddeld als binnen 2 jaar terugverdiend. Het maakt bovendien een ingrijpende verbouwing, kostbare verhuizing of het huren op een externe locatie volledig overbodig. Heeft u in de toekomst met andere omstandigheden te maken, waardoor een aanpassing of verplaatsing van de etagevloer gewenst is? Geen probleem, de verdiepingsvloeren van Twinfloor zijn demontabel.

Verdiepingsvloeren voor talrijke bedrijven

De bekendste toepassing van de Twinfloor verdiepingsvloer is die in een magazijnruimte of warehouse. Daar is de etagevloer uitermate geschikt om bijvoorbeeld bulkvoorraden en magazijnstellingen op te plaatsen. Er zijn echter veel meer toepassingen binnen zeer uiteenlopende branches. Zo plaatst Twinfloor ook stalen verdiepingsvloeren in productie-, archief-, kantine en kantoorruimten.

Een verdiepingsvloer voor iedere tak van sport

Verdiepingsvloeren worden overigens ook veel toegepast in showrooms, winkelruimten en sport- en fitnessruimten. Met name voor toepassing binnen de fitnessbranche is een specifieke vakkennis een vereiste. De deskundige adviseurs en engineers van Twinfloor beschikken over de benodigde kennis en kunde, om voor elke branche een technisch volmaakte- en comfortabele verdiepingsvloer te installeren.

Het plaatsen van een stalen verdiepingsvloer

Twinfloor verdiepingsvloeren worden opgebouwd uit een stalen constructie met speciaal geproduceerde vloerpanelen. Deze ijzersterke combinatie maakt de vloer uitermate sterk en geschikt voor belastingen van 250 tot wel 1500kg per m2. Het plaatsen gaat in een vlot tempo en de ervaren monteurs, houden zoveel mogelijk rekening met uw dagelijkse bedrijfsvoering. Vanzelfsprekend nemen wij zowel in de ontwerpfase als tijdens de montage de geldende regelgeving in acht.

Maatwerk en accessoires

Hoewel Twinfloor zoveel mogelijk met standaard componenten werkt, is geen enkele verdiepingsvloer gelijk. Iedere situatie vraagt om zijn eigen oplossing. Afmetingen, kleuren, draagvermogens en accessoires worden op uw wensen afgestemd. Bij accessoires kunt u denken aan een grote variëteit aan trappen, leuningconstructies, palletopzetplaatsen, goederenheffers en wand- en plafondsystemen.

Speciale verdiepingsvloeren, bordessen en werkplatforms

Twinfloor levert ook speciale verdiepingsvloeren en bordessen die om een bijzondere maatwerkoplossing vragen. Bijvoorbeeld in een ruimte waar een extra grote overspanning gewenst is. Of een extra hoge verdiepingsvloer. Een vloer waar met vloeistoffen op wordt gewerkt. Of een verdiepingsvloer die buiten staat.

Speciaal voor de inspectie en het onderhoud aan machines en technische installaties, zijn er werkplatforms en bordessen leverbaar. Dit alles wordt op maat ontworpen en geproduceerd.

Verdiepingsvloer op magazijnstellingen

Naast een vrijstaande verdiepingsvloer bestaat er de mogelijkheid om bepaalde typen magazijnstellingen te voorzien van een etagevloer. Men spreekt dan over een overvloering op magazijnstellingen. Binnen het leveringsprogramma van Twinfloor zijn er verschillende magazijnstellingen geschikt om te “overvloeren”. Dit zijn bijvoorbeeld legbordstellingen, bakschapstellingen, palletstellingen en grootvakstellingen. In de praktijk zien we ook wel combinaties, waarbij een verdiepingsvloer naadloos overloopt in een overvloering.

Persoonlijk advies voor het efficiënt inrichten van uw magazijn-/ bedrijfsruimte

Wilt u ook iedere m3 bedrijfsruimte optimaal benutten? Met ruim 40 jaar ervaring helpen wij u graag met de beste ruimteoplossingen. Dat doen we bij voorkeur met een persoonlijk advies. Daag ons dus gerust uit om uw ruimteprobleem op te lossen! Plan een afspraak via 076 88 79 701 of vul het antwoordformulier in.

De Twinfloor verdiepingsvloer samengevat

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN
WIJ PLAATSEN AL VERDIEPINGSVLOEREN VOOR