VERDIEPINGSVLOEREN

Ruimte verdubbelen, kosten halveren

Verdiepingsvloeren van Twinfloor: een begrip in Europa

U wilt extra ruimte creëren in uw pand. Maar een uitbouw vindt u ook weer zo overdreven. Kies dan voor een verdiepingsvloer om gemakkelijk dit probleem op te lossen. De verdiepingsvloeren van Twinfloor zijn een begrip in Europa. Twinfloor is als grondlegger van één van de eerste (systeem) verdiepingsvloeren namelijk dé expert. We bezitten exact de juiste kennis om de etagevloer tot op de millimeter nauwkeurig binnen uw bestaande bedrijfshal of nieuwbouwpand te integreren. Onze specialisten helpen u van het beste advies tot aan de montage van de vloer.

Ruimtegebrek? Creëer meer ruimte met een verdiepingsvloer

Door Twinfloor verdiepingsvloeren te plaatsen beschikt u zonder ingrijpende verbouwing en binnen een kort tijdsbestek over vele extra vierkante meters. Afhankelijk van de beschikbare pandhoogte en uw behoefte is zelfs het plaatsen van een dubbele verdiepingsvloer het overwegen zeker waard.

Ruimte verdubbelen en kosten halveren

De investering in een modulaire verdiepingsvloer is gemiddeld al binnen twee jaar terugverdiend. Het maakt bovendien een ingrijpende verbouwing, kostbare verhuizing of het huren op een externe locatie volledig overbodig. Heeft u in de toekomst met andere omstandigheden te maken waardoor een aanpassing of verplaatsing van de verdiepingsvloer gewenst is? Geen probleem, de verdiepingsvloeren van Twinfloor zijn demontabel waardoor de montage van een verdiepingsvloer zo is gebeurd. Dat is niet alleen financieel gunstig maar ook nog eens duurzaam. Het herplaatsen van uw verdiepingsvloeren. Is de ruimte groot genoeg om de verdiepingsvloer te verplaatsen? Dan is dit ook mogelijk zonder hem te demonteren.

Zo zit een verdiepingsvloer in elkaar

Een verdiepingsvloer is niet alleen de vloer van de constructie. De verdiepingsvloer houdt namelijk de gehele constructie in. Waarbij de hoofdconstructie uit het volgende bestaat:

 • Kolommen;
 • Kinderbalken;
 • Hoofdbalken;
 • Bevloering;
 • Kipstangen;
 • Afstandhouders.

Verdiepingsvloeren voor talrijke bedrijven

De bekendste toepassing van de Twinfloor verdiepingsvloer zijn:

 • Verdiepingsvloer magazijnruimte;
 • Verdiepingsvloer loods;
 • Verdiepingsvloer bedrijfshal;
 • Verdiepingsvloer warehouse.

Op de etagevloer ontstaat een ideale ruimte om bijvoorbeeld bulkvoorraden en/ of magazijnstellingen te plaatsen. Er zijn echter veel meer toepassingen binnen zeer uiteenlopende branches. Zo plaatst Twinfloor ook stalen verdiepingsvloeren in productie-, archief-, kantine- en kantoorruimten.

Verdiepingsvloeren soorten voor elke tak van sport

Verdiepingsvloeren worden overigens ook veel toegepast in showrooms, winkelruimten en sport- en fitnessruimten. Met name voor toepassing binnen de fitnessbranche is een specifieke vakkennis een vereiste. De deskundige adviseurs en engineers van Twinfloor beschikken over de benodigde kennis en kunde om voor elke branche een technisch volmaakte- en comfortabele verdiepingsvloer te installeren.

Dit is hoe je een verdiepingsvloer plaatst

Twinfloor verdiepingsvloeren (ook wel bordes, entresolvloermezzanine of tussenvloer genoemd) worden opgebouwd uit een stalen constructie met speciaal geproduceerde vloerpanelen. Deze ijzersterke combinatie maakt de vloer uitermate sterk en geschikt voor belastingen van 250kg tot wel 1500kg per m2. Verdiepingsvloeren maken gaat in een vlot tempo en de ervaren monteurs houden zoveel mogelijk rekening met uw dagelijkse bedrijfsvoering. Vanzelfsprekend nemen wij zowel in de ontwerpfase als tijdens de montage de geldende regelgeving in acht.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN

Twinfloor: maatwerk en bijpassende accessoires

Hoewel Twinfloor zoveel mogelijk met standaard componenten werkt, is geen enkele verdiepingsvloer gelijk. Elke situatie vraagt om zijn eigen oplossing. Afmetingen, kleuren, draagvermogens en accessoires worden op uw wensen afgestemd. Bij accessoires kunt u denken aan een grote variëteit aan trappenleuningconstructiespalletopzetplaatsen, goederenheffers en wand- en plafondsystemen.

Speciale verdiepingsvloer, bordess en werkplatform

Twinfloor levert ook speciale verdiepingsvloeren en bordessen die om een bijzondere maatwerkoplossing vragen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een ruimte waar een extra grote overspanning gewenst is;
 • Een ruimte met een extra hoge verdiepingsvloer;
 • Een vloer waar met vloeistoffen op gewerkt kan worden;
 • Een verdiepingsvloer voor buiten.

Speciaal voor de inspectie en het onderhoud aan machines en technische installaties zijn er werkplatforms en bordessen leverbaar. Dit alles wordt volledig op maat ontworpen en geproduceerd.

Verdiepingsvloeren op magazijnstellingen

Naast een vrijstaande verdiepingsvloer bestaat er de mogelijkheid om bepaalde typen magazijnstellingen te voorzien van een etagevloer. Men spreekt dan over een overvloering op magazijnstellingen. Binnen het leveringsprogramma van Twinfloor zijn er verschillende magazijnstellingen geschikt om te “overvloeren”. Dit zijn bijvoorbeeld legbordstellingenbakschapstellingenpalletstellingen en grootvakstellingen. In de praktijk zien we ook wel combinaties waarbij verdiepingsvloeren naadloos overlopen in een overvloering.

Veilig werken doe je zo

Als specialist in de verdiepingsvloer levert Twinfloor elke vloer volgens de geldende Europese wet- en regelgeving. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de constructie maar ook voor de trappen en leuningconstructie. Zo kunnen alle gebruikers, in elke situatie, veilig op (en onder) de verdiepingsvloeren werken.

Persoonlijk advies met Twinfloor

Wilt u ook iedere m3 bedrijfsruimte optimaal benutten? Met ruim 40 jaar ervaring helpen wij u graag met de beste ruimteoplossingen. Dat doen we bij voorkeur met een persoonlijk advies. Daag ons dus gerust uit om uw ruimteprobleem op te lossen. Plan een afspraak via 076 88 79 701 of vul het onderstaande antwoordformulier in.

KORT VOOR U SAMENGEVAT

 1. Gedegen advies, kennis en kunde sinds 1981
 2. Levering conform CE-keur
 3. Lage kosten per m2, al binnen 2 jaar terugverdiend
 4. Efficiënt, u benut iedere m3 van uw pand
 5. Belastingen tot 2.500 kg /m2 mogelijk
 6. Grote overspanningen mogelijk, dus weinig kolommen op uw werkvloer
 7. Snel en zonder grote overlast en altijd in overleg te plaatsen
 8. Maatwerk zonder meerprijs
 9. Accessoires leverbaar (trappen, leuningen, wanden, verlichting, enz.)
 10. Perfect te integreren binnen uw huidige situatie
 11. Demontabel, dus verhuisbaar
 12. Duurzame modulaire oplossing
 13. Uw offerte binnen 2 werkdagen in huis!

DIRECT CONTACT

Bel: 076 88 79 701

NEEM CONTACT MET MIJ OP

  Twinfloor® slaat deze gegevens op voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  WIJ PLAATSEN AL VERDIEPINGSVLOEREN VOOR