VERDIEPINGSVLOEREN MET TUSSENWANDEN EN PLAFONDS

De perfecte oplossing voor tijdelijke- of permanente bedrijfsinrichting
Systeemwand
Systeemplafond
Gaaswand

Twinfloor systeemwanden en -plafonds

Met systeemwanden en -plafonds creëert u eenvoudig de door u benodigde ruimte binnen een bestaande situatie of richt u een nieuwbouwlocatie geheel naar wens in. De adviseurs, engineers en monteurs van Twinfloor® delen graag hun kennis en ervaring om u te helpen bij de optimale inrichting van uw bedrijfspand.

Systeemwanden en toepassingen

Twinfloor® levert en monteert vele typen ‘niet constructie dragende’ systeemwanden en scheidingswanden. Zo treft u binnen het leveringsprogramma bijvoorbeeld puur functionele maar ook zeer stijlvolle wandsystemen. Kiest u bijvoorbeeld voor een transparante of een gesloten systeemwand? Deze keuze is vaak afhankelijk van de toepassing, smaak en budget.

Betreft het een wandsysteem voor een kantoorruimte of een spreekkamer? Dan kiest u wellicht een ander type wand dan wanneer het een wand voor een archief-, kantine- of magazijnruimte betreft.

Praktische wandsystemen

Bij ons advies houden wij uiteraard ook rekening met de meest actuele regelgeving (zoals o.a. omschreven in het Bouwbesluit) en overige praktische zaken. Een goede geluidswerende isolatie of de aanwezigheid van leidingschachten voor het inbouwen van elektra en/of datacommunicatieleidingen zijn daar voorbeelden van.

Wilt u een ruimte beveiligen of afschermen? Dan is een gaaswand met (afsluitbare) deuren wellicht een geschikte oplossing. Twinfloor past dit type wand veel toe in magazijnen en warehouses.

Standaard of specifieke plafondsystemen

Voor plafondsystemen geldt eveneens dat er door Twinfloor vele verschillende soorten worden toegepast. Bij ons advies houden we uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en de werkomstandigheden.

Kiest u puur voor een standaard plafondsysteem of zijn er bepaalde eisen? Wilt u bijvoorbeeld de akoestiek, brandwerendheid of het klimaat verbeteren? Het is allemaal mogelijk!

Plafondsysteem plaatsen

Het verlaagde plafond wordt door onze vakkundige monteurs aangebracht. De ruimte boven het plafondsysteem is vaak zeer geschikt om leidingen voor elektriciteit, verwarming, ventilatie en riolering in aan te leggen. Doordat u de plafondplaten eenvoudig kunt verwijderen, blijft de technische installatie altijd toegankelijk.

Complete inrichting

Door de wanden en plafonds met een Twinfloor verdiepingsvloer te combineren, ontstaat er al snel een complete en fraai afgewerkte bedrijfsruimte. Dit alles is binnen een kort tijdsbestek en betaalbaar te realiseren.

Advies op maat

Wilt u meer weten over scheidingswanden en plafonds of over een complete bedrijfsinrichting? Wij helpen u graag met een gericht advies en een eindresultaat dat tot volle tevredenheid stemt. Bel voor een afspraak met 076 88 79 701 of vul het contactformulier in.

Meer informatie over systeemwanden en systeemplafonds kun u vinden op de pagina:

De 9 kenmerken van Twinfloor®

 

  1. Tot 30% goedkoper dan traditionele bouw
  2. Maatwerk tegen een scherpe prijsstelling
  3. Rechtstreeks van de Nederlandse fabriek
  4. Korte levertijden
  5. Modulair systeem
  6. 5 jaar garantie op constructie en montage
  7. Levering in uw huiskleur is mogelijk
  8. Talrijke accessoires leverbaar
  9. Indien nodig, hulp bij aanvraag bouwvergunning

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN VERDIEPINGSVLOEREN, OVERKAPPINGEN EN MAGAZIJNINRICHTING

076 88 79 701 | info@twinfloor.nl