SYSTEEMWANDEN

Licht en flexibel bouwen

Systeemwanden: licht en flexibel bouwen

Twinfloor® levert en monteert alle typen niet constructiedragende systeemwanden. Zo treft u binnen het leveringsprogramma bijvoorbeeld functionele en / of stijlvolle wandsystemen voor uw kantoorunit-, kantine- of magazijnruimte.

De standaard wandsystemen zijn in verschillende varianten leverbaar. Er is een ruime keuze ten aanzien van beplating (gips, spaanplaat, staalplaat), deurkozijnen met deuren (standaard / verdiepingshoog, kleur gespoten / hardplastic of fineer), raamkozijnen, in horizontale belijning en / of verticale belijning, kleuren, dubbel / enkel glas, met of zonder jaloezieën / lamellen.

Ook Metal-stud wanden worden door Twinfloor® toegepast. Als kantoorwand of als functionele voorzet- of scheidingswand voor geluidsdemping of ter bevordering van de brandveiligheid. Metal-stud wanden bestaan uit een metalen frame, isolatiematerialen, gipsplaten en in de meeste gevallen een afwerklaag.

De Twinfloor® adviseur helpt u graag met het bepalen van de juiste keuze. Geheel passend bij uw eisen, wensen en budget. In nauwe samenwerking met de Twinfloor® engineers voorzien zij u graag van een accurate offerte. Maak een vrijblijvende afspraak via contactformulier.

De 9 kenmerken van Twinfloor®

  1. Tot 30% goedkoper dan traditionele bouw
  2. Maatwerk tegen een scherpe prijsstelling
  3. Rechtstreeks van de Nederlandse fabriek
  4. Korte levertijden
  5. Modulair systeem
  6. 5 jaar garantie op constructie en montage
  7. Levering in uw huiskleur is mogelijk
  8. Talrijke accessoires leverbaar
  9. Indien nodig, hulp bij aanvraag bouwvergunning

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET TWINFLOOR®

DE SPECIALIST IN WANDSYSTEMEN

076 88 79 701 | info@twinfloor.nl